E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAvek Otomotiv, ‘Genç Liderlere’ istihdamı anlattı---

Avek Otomotiv, ‘Genç Liderlere’ istihdamı anlattı

Avek Otomotiv, ‘Genç Liderlere’ istihdamı anlattı
24 Mayıs 2016 - 17:30 borsagundem.com

Avek Otomotiv Genel Müdürü Yazıcı, “Çanakkale’de yaptığımız yatırım ve istihdama destek vermek adına öğrencilerin dikkatini çekmek istiyoruz” dedi

İş Dünyası’nın önde gelen isimleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu ve AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan’ın destekleriyle İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Kariyer Günleri’nde öğrencilerle buluştu.

15 Mayıs Pazar günü 2’ncisi gerçekleşen Kariyer Günleri’nde iş, sanat ve siyaset dünyasının yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları da yer aldı.

İstanbul Tekstilkent’te yer alan Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda ve DOD bayisi Avek Otomotiv, Çanakkale’de hizmete açacağı yeni tesisi için gün sayarken, Kariyer Günleri’nin de konuğu olarak yer aldı.

Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, Kariyer Günleri’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dünyanın en büyük 15’nci, Avrupa’nın ise 5’nci büyük otomotiv üreticisi olduğunu belirterek, sektörün 400 binin üzerinde çalışanı olduğunu söyledi.
Gerek yaptığı teknolojik yatırım, gerekse sağladığı istihdam ve sunduğu olanaklar sebebiyle otomotiv sektörünün gençlerin yeni gözdesi konumunda olduğunu anlatan Yazıcı, şunları söyledi:

‘BAŞARILI BİR KARİYER İÇİN OTOMOTİV SEKTÖRÜ SİZİ BEKLİYOR’

‘’Türkiye’de Otomotiv sektörünün gelişme potansiyeli en az 3 kat daha fazladır. Avrupa’da ortalama her 2 kişiye 1 otomobil düşerken, Türkiye’de bu sayı her 6 kişiye 1 otomobildir. Yıllık ortalama 1 milyon otomobilin satıldığı Ülkemizde bu rakamın önümüzdeki dönemde 2 milyon ve üzeri adede ulaştığında yaratılacak istihdamı ve sağlanacak imkânları hayal etmek çok da zor olmayacaktır.

Avek Otomotiv olarak bizde 2015 yılında, Türk otomotiv sektörüne oranla 1.6 kat daha hızlı büyüdük. İstanbul Tekstilkent TEM Otoyolu girişi üzerinde yer alan tesisimizde hizmet veriyoruz. Tesisimizde Bay-Bayan Kuaförü, Bilardo Salonu, Çocuk Oyun Alanı, Lostra gibi ayrıcalıklar bulunurken Servis için şoförler yerinden alım yerine teslim, gece servis v.b. farklı hizmetlerde sunuyoruz. 400 mavi ve beyaz yaka personeliyle sektörün yükselen yıldızı olan Avek Otomotiv’de yeni mezun gençlere iş olanakları sunuyoruz. İşkur ve Endüstri Meslek Liseleri ile işbirliğimizi büyüterek yeni mezun adayları sektöre katıyoruz. Başarılı bir kariyere sahip olmanızın anahtarı otomotiv sektöründe sizi bekliyor”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)