E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAtlantik Petrol bilançolarını neden açıklamıyor---

Atlantik Petrol bilançolarını neden açıklamıyor

Atlantik Petrol bilançolarını neden açıklamıyor
24 Eylül 2018 - 16:40 borsagundem.com

Bir haftadır tahtası kapatılan Atlantik Petrol Ürünleri, endekslerden de çıkarıldı. Yatırımcılar bilançoların açıklanmasını bekliyor

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

İsmi sık sık borsa manipülasyonlarına karışan Atlantik Petrol Ürünleri’nin (ATPET) tahtası finansal raporlarını açıklamadığı için Borsa İstanbul tarafından işleme kapatıldı. 17 Eylül tarihinden itibaren işleme kapatılan şirket bilançolarını henüz KAP’ta açıklamadı! Bu nedenle Borsa İstanbul tahtası kapalı kalmaya devam edecek şirketin hisselerini endekslerden de çıkardı. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “İşlem sırası kesintisiz 5 iş gününden fazla süre için kapalı kalacak olan Atlantik Petrol Urunleri payları, BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 7.1 maddesi gereğince 24.09.2018 tarihinden itibaren kapsamında bulunduğu BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Ana, BIST Kobi Sanayi, BIST Sınai, BIST Kimya Petrol Plastik, BIST İstanbul endekslerinden çıkarılacaktır."

BİLANÇOLAR NEDEN AÇIKLANMIYOR

Borsagundem.com’u arayan yatırımcılar şirketin bilançolarını açıklamamasına tepki göstererek yeni bir mağduriyet yaşamak istemediklerini belirtiyor. Son dönemde sürekli zarar açıklayan şirketin özsermayesi de eriyor. Geçtiğimiz dönemde bedelli sermaye artırım kararı alan ve SPK’ya başvuran şirketin talebi geri çevrilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bize müstehaktır16 Ocak 2019 10:26

    bize müstehaktır 

  • rıza29 Eylül 2018 18:05

    hisselere devlet garantisi gelmeli. adam gibi incelemeden dandik dandik şirketleri borsaya açıyorsunuz. borsaya yeni yatırımcı nasıl gelecek. şahsen bana soranlara kesinlikle borsaya girmeyin geleceğiniz

  • Mağdur:28 Eylül 2018 15:51

    ATLANTİK: Bilançoyu açıklamıyorsa şirkete devlet el kor kayyum atar kayyum eli ile yönetir, şirket sahibinin tüm mal varlığına el koyar, fakat bunu isteyen varmı yok, ky TL ye yatırım yapmanın cezasını çekiyor, Al Doları yat aşağı. 1999 yılındada aynı tokatı Eğe Hol ve Eğe fin, den yedik acısı halen çıkmadı yeted artık Halk adaletini sağlamasını bilir fakat devletten bekliyoruz Adalet Adalet Adalet.

  • hikmet bokbay27 Eylül 2018 19:23

    bu iztarda inekler altın ıçıyormış haberi olan varmı

  • mehmet kortlıT27 Eylül 2018 11:40

    YAHUU BATIK BİMEKS ; İCRA TAKİBİNDE Kİ EGELİ GRUBU VE BİRÇOK EKSİ ÖZ SERMAYELİ ŞİRKET İŞLEM GÖRÜYOR BU BORSADA . BU ŞİRKETİN KAPALI KALMASI TUHAF

  • atpetmagduru25 Eylül 2018 12:24

    Ne uğraşıyorsun borsa ile, herkes çıkmış gitmiş, dolarını almış oturuyor, deniz sakinlesin diye beklerken, biz bu şirketlerin peşinde heba olduk, bütün hisselerden zarardayız, bunda ise sonumuzun ne olacağı meçhul. Madem suçlu bu adam hazırlasın biri bilançoyu sunsun, kaldığımız yerden devam edelim.

  • kakukı24 Eylül 2018 23:45

    adam manipulatörlerle anılıymış ve birde yatırımcıdan sorumluymuş ve birde bedelliden sorumluymuş . vay vay vay . başka anlatmaya veya başka söze gerek varmı.. butun bunlar bilinirken bunları kontrol yerleri nerde

  • bmeks maduru24 Eylül 2018 20:44

    İnşallah bmeksin sonuda böyle olmaz 2 yıldır bekliyorum

  • TTT24 Eylül 2018 17:40

    şirket battı daha açılmaz geçmiş olsun. Allah yatırımcısına sabır versin zor iş.

  • fersan24 Eylül 2018 17:22

    asyab hişşe madurları olarak asyab ın bilançosu açıklanmadı 30 ayır .kasım ayını bekliyoruz

  • Hayati24 Eylül 2018 17:22

    Kaçtılar diye bir iddia var ortalıkta

  • Mağdur:24 Eylül 2018 16:53

    Tl nin değerlenmesi için çağrı yapanlar, ky mağdur edilerek TL değer kazanamaz, Sayın Cumhurbaşkanına bu konuyu lütfen elden ele iletelim, Cimer den yazalım, C,Başkanlığının Telefonlarını hiç susturmayalım, yeter artık birilerinin keyfi için çoluğumuzun çocuğumuzun rıskını TL yi koruyacağız diye yedirmeyelim. boşdurmayalım ilgilileri rahatsız etmeye devam Hukuk içerisinde, Sonu hukuksuzluğa gitsede!!

  • imdat02 Ekim 2018 16:18

    yazıklar olsun dıyecek baska bırsey yok