E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAtina Borsası sert düşüşte---

Atina Borsası sert düşüşte

Atina Borsası sert düşüşte
09 Şubat 2016 - 15:21 borsagundem.com

1989'dan bu yana en düşük seviyeye inen Atina Borsası'nda düşüş eğilimi sürüyor

Atina Borsa'sında kan kaybı, dün bankacılık sektörü öncülüğünde yaşanan yüzde 7,87 kaybın ardından bugün de yüzde 5'in üzerinde değer kaybederek 29 Aralık 1989'dan bu yana görülen en düşük seviyeye indi. 
Global hisse senedi piyasalarındaki satışlar ve petrol fiyatlarındaki gerilemenin yarattığı belirsizlikten olumsuz etkilenen Atina Borsası'nda banka hisseleri bugün de düşüşün başını çekiyor.
Atina Genel Endeksi şu sıralarda yüzde 5,08 kayıpla 440,66 puandan işlem görürken, banka hisselerinde düşüş yüzde 11,8 seviyesinde.Banka hisselerinin yanı sıra seyahat ve telekomunikasyon sektörü hisselerinde de sert düşüş gözleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakettikleri daha da fazlası09 Şubat 2016 18:49

    yunan halkı bedavacı, parazit. fedakar değil , işleri güçleri grev. 7 yıldır krizdeler ne ab den çıktılar ne de ab nin dediklerini yapıyorlar. Kafalarına göre yalan beyanlar, sözler veriyorlar. paketleri uygulamıyorlar, kanunları çıkarmıyorlar, çıkarsalar da uygulamıyorlar. Anlayacağınız dünyada bu kadar karaktersiz, haysiyetsiz bir millet yoktur. Yunanda iç savaş çıksa sevinirim öyle sevmiyorum yunanları, öyle nefret ediyorum.

  • kamil09 Şubat 2016 16:30

    her yerde kriz var maşallah.

  • şaka zannedenler batar.09 Şubat 2016 16:26

    dünyada büyük bir ticari,mali kriz varken şirket ve banka karları da düşmekteyse başta abd ve batı borsalarındaki büyük düşüşler gelmekte olan bir borsalar krizine dönüşmekte gibi ilerlerken ve de bizde de %60 larda yabancı portföyü varsa çok dikkatli olmalı artık k.yatırımcılar bu işin şakası yok.

  • burdur aslanı,09 Şubat 2016 16:07

    yazun, nerde bors düşüyorsa orayı yazın. Bizim borsayı düşürmek için ne gerekiyorsa yapın.

  • salih09 Şubat 2016 15:45

    Bizde bahsedin.Atina da sert satışlar var da bizim borsamız çok mu iyi