E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAtanamayan genç öğretmen intihar etti---

Atanamayan genç öğretmen intihar etti

Atanamayan genç öğretmen intihar etti
16 Nisan 2018 - 22:40 borsagundem.com

Aydın'da 25 yaşındaki Merve Çavdar, depresyon haplarını içerek intihar etti. İddiaya göre 2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan Çavdar'ın atanmasının gerçekleşmediği ve işsizlik nedeniyle bunalımda olduğu öne sürüldü

2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan Merve Çavdar, iddiaya göre atanamayınca bunalıma girdi. Bugün sabah saatlerinde evden ‘iş bulmaya gidiyorum’ diyerek çıkan Çavdar, Güzelçamlı sahiline geldiğinde yanındaki depresyon haplarının tamamını içerek intihar etti.

OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Kıyıda bir kadının hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Genç öğretmenin cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ezgi bobur 19 Nisan 2018 15:58

    allah rahmet eylesin

  • bu dünyadan biri17 Nisan 2018 11:56

    Emekli bir öğretmen olarak bu gencimize ve ailesine çok üzüldüm. Yorum yapmaya gerek var mı? Yorum ortada....ÇÖZÜM MÜ? Kafaları kumdan çıkarmak yeterli olacak.

  • yuhh17 Nisan 2018 10:18

    işte istediğiniz dünya: ya taraf olacaksın, ya bertaraf!.. ulan sizlerin yatacak yeri yok ya, yatacak yeri.. bir de utanmadan yüce Allah'ın adını ağzına alıyorsun..

  • nedim17 Nisan 2018 04:24

    Kimse bu şekilde intiharı düşünmez! Başka sebepleri vardır. Bu konu tetiklemiştir. Türkiye yandı bitti diyen de alçaktır. Allah rahmet eylesin taksiratını af etsin.

  • erol g.17 Nisan 2018 00:29

    İmam hatip/ilahiyat mezunlarının iş bulması için her gün bir yerlere bağışlar toplanarak dini kurumlar yapılıyor SOSYAL BİLİMLER MEZUNLARI İÇİN NE YAPILIYOR ? YENİ MEZUN MÜHENDİSLERİN İŞ BULMASI İÇİN NE YAPILIYOR ? NEREDE ONLARIN DA ÇALIŞIP GEÇİMLERİNİ SAĞLAYACAĞI KURUMLAR/FABRİKALAR ?

  • fafa16 Nisan 2018 23:43

    AKP'de,28 Şubat da bu ülkeye zarar verdi.28 Şubat'çılar,İmam Hatip Liselerinden dolayı ara eleman yetiştiren meslek liselerine zarar verdi.AKP' de yine İmam Hatip Liseleri yüzünden zara veriyor.Ne olacak bu kadar İmam Hatip Lisesi mezunu yazık değil mi fakir fukara çocuğuna?

  • Şimşek16 Nisan 2018 23:09

    Türkiye alev alev yanıyor. Gençlik elden gidiyor. Yazıklar olsun.

  • fafa16 Nisan 2018 23:02

    Bazı Fakülteler kendine özgü görevi yapmak için değilde sanki polis yetiştirme fakültesi oldu.Herhangi bir polise sorunuz çoğu Edebiyat Fakültesi mezunu.Zaten üniversitelerde lise mezunu seviyesinde öğrenci mezun ediyor.

  • Münevver16 Nisan 2018 23:00

    Hangi üniversite olursa olsun , hangi bölüm olursa olsun atanamayan öğrenci mezun etmeyelim.İnsanlar zaman harcıyor para harcıyor yada önceden öğrenciye diyelimki bu üniversiteyi bitirince atanamayabilirsin insanlar ona göre okula devam eder yada etmez.Birde hayatta insanlara şunu öğretmek lazım illa bitirdiğin üniversiteye branşa göre iş bulamayabilirsin , üniversite mezunu olursun farklı alanlarda iş bulabilirsin.Her şey cahillikten parasızlıktan.

  • fafa16 Nisan 2018 22:49

    İşlevsiz bölümlerin bir an evvel üniversitelerden çıkarılması gerekir.Her atama tarihten,coğrafyadan,felsefe ve sosyolojiden 2,3 üç kişi atanıyor.Yazık değil mi bu çocuklara