E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAta Online, İSDEMİR hissedarlarını bilgilendirecek---

Ata Online, İSDEMİR hissedarlarını bilgilendirecek

Ata Online, İSDEMİR hissedarlarını bilgilendirecek
29 Ocak 2015 - 16:08 borsagundem.com

Ata Online, İSDEMİR hisse sahiplerini bilgilendirmeye gidiyor

Ata Online, İsdemir pay sahiplerini bilgilendirmek için 29-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Hatay, İskenderun ve Osmaniye’de ücretsiz eğitim seminerleri düzenliyor. 

Türkiye’de online sermaye piyasalarında aracılık hizmeti sunan ilk kuruluş olan Ata Online, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş’nin özelleştirilmesi sırasında dağıtılan hisseler konusunda hisse sahiplerini bilgilendirmeye geliyor. 1990 yılından bu yana kurumsal finansman, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi, araştırma ve aracılık hizmetleri alanlarında sektörde sahip olduğu tecrübe ile İSDEMİR hisse sahiplerini serbest işlem platformunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirecek olan Ata Online, 3 gün boyunca Hatay, İskenderun ve Osmaniye’de ücretsiz eğitimler verecek.

Ereğli Demir Çelik A.Ş, 16 Ocak 2015’te İskenderun Demir Çelik A.Ş hisselerinin Borsa İstanbul Serbest İşlem Platformu’nda işlem görmesi için başvurdu. Dolayısıyla özelleştirilmesinin ardından yüzde 11’lik payı çalışanlarına dağıtılan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş hisseleri Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

İSDEMİR hisse sahiplerine yönelik seminerler verecek olan Ata Online, aynı zamanda isteyen herkesin katılabileceği ve ücretsiz olan finansal okuryazarlık eğitimiyle de hem İSDEMİR pay sahiplerinin hem de halkın alternatif finansal araçlar konusunda bilgilendirilmesini amaçlıyor.

İlk olarak 29 Ocak Perşembe günü Hatay Dörtyol Fourway Otel’de düzenlenecek toplantılarla hisse sahiplerine ulaşacak olan Ata Online, 30 Ocak Cuma günü İskenderun Kültür Merkezi, 31 Ocak Cumartesi günü ise Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda olacak.

Program

Tarih: 29.01.2015 Perşembe, Hatay Dörtyol Fourway Otel
Saat: 11.00 (1. Toplantı), 18.30 (2. Toplantı)
Tarih: 30.01.2015 Cuma Günü İskenderun Kültür Merkezi
Saat: 13.30 (1. toplantı), 18.30 (2. Toplantı),
Saat: 16.00 Finansal Okuryazarlık Eğitimi (herkese açık)
Tarih: 31.01.2015 Cumartesi Günü Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Toplantı Salonu
Saat: 11.00 (1. toplantı), 18.30 (2. Toplantı)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)