E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAstoria hem binayı hem hedefi yeniledi---

Astoria hem binayı hem hedefi yeniledi

Astoria hem binayı hem hedefi yeniledi
23 Nisan 2014 - 06:16 borsagundem.com

Astaş Holding bünyesindeki Astoria AVM 6'ncı yılında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının ardından hedef kitlesini AVM ve ofisler olarak belirledi

8 aylık bir çalışma sonrasında Astoria’nın üst katları ofislere ayrılırken, alt katlar ise AVM olarak bırakıldı. Duygu Erdoğan'ın Milliyet'teki haberine göre Astoria, yeni dönemde ziyaretçi kitlesini çevrede bulunan iş merkezleri, bankalar ve ofislerde çalışanlar olarak belirledi.
Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, 15 milyon liralık yatırımla yenilenen AVM’nin, iş yaşamının gereksinimlerine uygun bir şekilde hizmet vereceğini söyledi. Aşçı, 2008 yılında Kempinski Residences’ın bir parçası olarak hizmete giren Astoria AVM’nin, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından logosunu da yenilediğini belirtti. Astoria AVM’nin, iş dünyasının can damarı olan Levent-Mecidiyeköy hattının tam ortasında yer aldığını hatırlatan Aşçı, yenileme çalışmaları süresince ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürdüklerini de kaydetti.

AVM üstü ofis katları

Bölgenin ofis talebini düşünerek AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere ayırdıklarını belirten Aşçı, 2014 yılı sonunda 347’ye çıkması beklenen AVM sayısının rekabeti daha da artıracağını vurguladı. Aşçı, şöyle devam etti:

“Bu rekabette başarılı olmanın yolu, ziyaretçilerin yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamaları sunmaktan geçiyor. Ziyaretçilerimizin beklentilerini saptamak için birçok araştırma yaptık. Astoria AVM’nin ziyaretçi kitlesinin yüzde 80’i, 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan iş merkezleri, uluslararası şirketler, bankalar, genel müdürlükler ve ofis çalışanlarından oluşuyor. Bölgede çalışan 50 bin kişinin sosyalleşebileceği alanlara da ihtiyaç var. 102 markanın bulunduğu AVM’de 85 mağaza hizmet verecek. Bunun sonucunda ziyaretçi sayımızda da yüzde 50 artış hedefliyoruz.”

En doğru marka karması!

Astoria Genel Müdürü Ümit Teoman ise çalışanların kısıtlı zamanlarını verimli şekilde kullanabilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Hedef kitlelerinin talepleri doğrultusunda en doğru marka karmasını yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Teoman, “Bulunduğumuz bölgenin en büyük spor merkezi burada. Yeni terası hizmete açtık. Toplam 6 bin 500 metrekare yeme-içme alanına sahip Astoria AVM’de, ücretsiz Wi-Fi alanları ve şarj noktaları oluşturduk. Böylece ziyaretçilerimizin yüzde 80’ini oluşturan iş çevresinin ihtiyaçlarına da cevap vermiş olduk” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)