E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAsil Çelik hissedarı borsaya koştu---

Asil Çelik hissedarı borsaya koştu

Asil Çelik hissedarı borsaya koştu
01 Ağustos 2012 - 23:24 borsagundem.com

Asil Çelik'in hissedarları, ellerindeki hisseleri borsada satışa konu edebilmek için Merkezi Kayıt Kuruluşuna (MKK) başvurdu

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Serbest İşlem Platformu'nda (SİP) geçtiğimiz hafta cuma günü işlem görmeye başlayan Asil Çelik'in hissedarları, ellerindeki hisseleri borsada satışa konu edebilmek için Merkezi Kayıt Kuruluşuna (MKK) başvurdu.
Bugün MKK'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıkladığı verilere göre, Asil Çelik hissesini kayda almak için başvuran yatırımcı sayısı 28 olurken, kayda alınan hisse adedi ise 324 bin lotu geçti.
Asil Çelik hissesi işlem görmeye başladığı 27 Temmuz cuma günü 250 liradan gerçekleşen 5 adet ve 16 lotluk işlemle oluşan 45 milyar liralık piyasa değeri ile haber konusu olmuştu.
27 Temmuz günü tüm işlem hacmi sadece 4 bin lira olan Asil Çelik, oluşan piyasa değeri ile İMKB'de işlem gören tüm şirketlerin içinde en değerlisi olmuştu.
Açıldığı günden bugüne değer kaybeden Asil Çelik hissesinin fiyatı 132 liraya gerilemesine rağmen, halen Piyasa değeri sıralamasında ilk 5 şirketin içinde bulunuyor.
Asil Çelik'in piyasa değeri bugünkü kapanışta 23 milyar 770 milyon 863 bin 922 lira ile İş Bankası'nın üzerinde bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sedat02 Ağustos 2012 20:24

    Bence de... 2,5 Tl bilr fazla bence de 1,5-2 Tl arası olmalı. Kısacası hemen hemen 100 katına satılmış bir hisse gibi. çok ilginç. Buna nasıl izin veriliyor yaw...

  • saçmalık02 Ağustos 2012 03:37

    türkiyedeki bütün çelik fabrikalarını toplasan 45milyar etmez bu kağıt anca 2.50 eder bu nasıl halka arz