E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArtı Yatırım'a Borsa'dan ret---

Artı Yatırım'a Borsa'dan ret

Artı Yatırım'a Borsa'dan ret
29 Eylül 2014 - 18:03 borsagundem.com

Artı Yatırım Holding'in 2. Ulusal Pazar'a geçiş başvurusu reddedildi

Borsa İstanbul Gözaltı Pazarı'nda işlem gören Artı Yatırım'ın Gözaltı Pazarı'ndan çıkma talebine Borsa Yönetimi'nden ret kararı geldi. Borsa İstanbul, Nureddin Çevik'in şirketi Artı Yatırım hisselerinin Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye devam etmesine karar verdi.

Artı Yatırım'ın KAP'ta duyurduğu Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye devam kararı şöyle:

''Gözaltı pazarında işlem görmekte olan Şirketimiz hisse senetlerinin, İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmesi için BIST A.Ş. Kotasyon Müdürlüğü'ne 20/08/2014 tarihinde 12039 sayı ile yapılan başvurumuz ile ilgili olarak, BİST A.Ş. 17/11/2011 tarihli 379 sayılı "İkinci Ulusal Pazar Esasları Genelgesi'nin III/(c) maddesi uyarınca şirketimiz paylarının gözaltı pazarında işlem görmeye devam etmesine karar vermiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ARTI ALYAĞ KRSAN29 Eylül 2014 21:03

    Artı yatırım holding derinlik kazanmalı. Ciddi br bedelli sermaye artışı gerekli. Sonasındada Altınyağ kombinalarının butun imtiyazlı hisselerini almalı! faliyet alanı aynı olduğu için KRSAN ın hiseleri Alyağa devridişmesi, Alyağ toplaya bildiği kadar KRSAn hssesini toplayarak uzun vadede krsandevralma yoluyla birleşirse güzel olur. yağ fabrikası sayısı ikiye çıkmış olur

  • METE29 Eylül 2014 20:59

    çok sığ şirket ve mal duumunda çok hassas. buna rağmen niye böyle bir başvuru yapmışlar ki?

  • ARTI29 Eylül 2014 20:26

    patronlar alacaklarına karşılık tahsisli ve belli orandada bedelli sermaye artırımı yapıp finansal olarak düzlüğe çıkarsınlar önce! Şirket en az 30 milyon lota çıkarılmalı ki birazcık yatırım holdine benzesin:)