E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıArjantinliler Bitcoin'e hücum etti---

Arjantinliler Bitcoin'e hücum etti

Arjantinliler Bitcoin'e hücum etti
23 Eylül 2018 - 13:50 borsagundem.com

Arjantin`de Bitcoin`e olan talebi karşılamak için şimdiden Buenos Aires alışveriş merkezinde 12 Bitcoin ATM‘si hizmete sokuldu

Arjantin‘deki ekonomik kriz bir çok yatırımcıyı varlıklarını korumak için kripto para birimlerine yatırım yapmaya yönlendiriyor. Ülkedeki talebi karşılamak adına şimdiden Buenos Aires alışveriş merkezinde 12 Bitcoin ATM‘si hizmete sokuldu. Bitcoin kabul eden mağazaların sayısı da ciddi bir artış yaşanıyor.

Ekonomist D.H. Taylor konu hakkında, "Arjantinliler pesolarından yüklü bir miktarda çıkış yapıp Bitcoin'e geçiş yapıyor. Şu an Bitcoin piyasalarında gözlenen rakamlar Arjantin’den kaynaklanmakta. Bitcoin tarafından sunulan istikrar, pesodan çok daha fazla ve Arjantinliler çabucak buna geçiş yapıyor. ” dedi.

Bitcoin şu sıralar 6.700 dolardan, Ethereum 240 dolardan, Ripple ise 0,57 dolardan işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika24 Eylül 2018 09:13

    Saadet zinciri bir gün kopar, sona kalan dona kalır.

  • Tam23 Eylül 2018 14:57

    Paranızı bunlara yatırıın

  • eyup23 Eylül 2018 14:38

    ya arkadaş aklınızı peynir ekmekle yemeyin bir sabah bakmışşını bitcoin 3000 bin dolar daha biryıl önce 20000 bin dollar dı uluslararası üç kağitcıların oynuna gelmeyin bir zamanlar lale soğanı devri gibi Hollanda da