E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç'tan kediciklere şok---

Arınç'tan kediciklere şok

Arınç'tan kediciklere şok
19 Nisan 2014 - 12:04 borsagundem.com

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da “Uzaktaki Yakîn” Uluslararası Hz. Üftâde Sempozyumunda konuştu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Adnan Oktar'ın programına çıkan kadınları eleştirdi.

Konuşmadan satırbaşları;

Herkes bir yere gelmek bir yere gitmek kavgasıyla meşgul, işyerinde , sokakta, evlerde bu kavga var. Bütün hesaplar bunu üzerinde. İnsanların edepli olmaya çok ihtiyacı var. İffet sahibi olmak çok büyük bir nimet buınalrı hatırlatacak bir örnek olamsı lazım. Gönüllere hitap edilmeli sadece ceplere değil. İnsanalr internetten vazgeçmiyorlar, cep telefonalrını yanlarından ayırmıyorlar. 4 yalındaki torunum bilwe tüm içetiğini biliyor. Çok ilginç şeyler onun dünyasını ele alıyor. Bir çocuk vefat etmiş ve bunu nedeni 16 saaat hiç hareket etmeden bilgisayar başında kalmasıdır.

Bugün allah için ne yaptın sözünü şimdilerde kaç kişi kullanıyor. Sayın Sargut hanımı dikattle dinliyorlar. Bu zamanda böyle olanalrda var. Balkanlarda ve Sovyet Cumhuriyetlerinde Türklere öyle zülmler yaparlardı ki, bunalrı tarikatlar korudu. Meclis başkanıyken gittiğim japonyada, kuran-ı kerim için küçük bir matbaa kurulmuştu. Şimdi de Tokyo'da bir cami yapıldı.

"SESİNİ YÜKSELTENLER REVAŞTA AMA SÖZ YOK"

Büyüklerin yolalrı izleri hepimize hayat verici, bunalrı her zaman hatırlamalıyız. Sesini yükseltme, sözünü yükselt ses ile söz arasında çok fark vardır. Şimdi sesiniz yükseltenler revaşta ama söz yok. Hepsini topla çarp yinede bir şey yok. Büyüklerimizizn önderlerimizin, peygamberlerimiz bizler için çok önemlidir ve bunalrı hatırlamak gerekirse gözyaşı döken bir Bursa varsa çok şanslıyız demektir.

"KEDİCİKLER MEDİCİKLER BİLMEM NE"

Şimdide sakalıyla, cübbesiyle ticaret yapanalr da var. İnşallah maşşallah deyip duruyorlar kedicikler medicikler bilmem ne diyerek ticaret yapıyorlar. Kendilerine bu lakapları takanlar var. Ne için ticarilerini geliştirmek için. Bunlarda islama çok zarar veriyorlar. eşlerini servetlerini kaybedenler vart bu yolalrda. Bu yüzden güzel örneklere gitmemiz lazım. herkesin ağzından çıkanı kuyumcu titizliğiyle bakmak lazım. Bu örnekler hergün bir yerede skandala imza atıyor. Bunalrdan ne kadar uzak olursak halka o kadar yakın olacağız diyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)