E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç öyle yazılar paylaştı ki...---

Arınç öyle yazılar paylaştı ki...

Arınç öyle yazılar paylaştı ki...
24 Nisan 2017 - 09:18 borsagundem.com

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine yönelik AK Parti içinden gelen eleştiri ve açıklamaların ardından dikkat çeken bir çıkış yaptı

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç için, "Gönül dünyamızda zerrece yerleri yok" açıklamasıyla gündeme oturmuştu.

Metiner'in bu çıkışından kısa bir süre sonra Fehmi Koru, internet sitesine koyduğu bir yazıyla Metiner'e yanıt vermişti. Koru o yazısında, "Ya aynı kişiler referandumda sürüden ayrı oy kullanacakları mesajını alenen verseler, bu tercihlerini sevenlerine duyurmak için çaba sarf etselerdi ne olurdu?" ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Arınç ise Metiner'e doğrudan yanıt vermek yerine Fehmi Koru'nun bu yazısını paylaştı.

Bununla da yetinmeyen Arınç Twitter adresinden Koru'ya ek olarak, Kemal Öztürk, İsmail Kılıçarslan ve Sibel Eraslan’ın köşe yazılarını da paylaşarak "okumanızı tavsiye ederim" notunu düştü.

Arınç'ın paylaştığı Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk yazısında Cem Küçük'ü eleştiriyor. O yazıda Öztürk, Cem Küçük için, "Düşünsenize, muhafazakar insanların paralarıyla kurulmuş gazetelerde, parayla yazıp, dindar insanları düşmanlaştırıyorlar. Dindar insanların kurduğu televizyonlarda, yine dindar insanları, ‘kripto, FETÖ’cü, hain, satılmış, Kraliçe’nin adamı, Amerika’nın adamı’ diye suçluyorlar. Cesur değil, cüretkarlar. Hiçbir şey umurlarında değil. Kimse de bunlara “sen kimin adına konuşuyorsun, sus” demiyor" ifadelerini kullanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan24 Nisan 2017 16:31

    Oraya buraya çekmeye gerek yok her şey ortada 17-25 aralık olayından hemen sonra Arınç'ın Bursa'da bir televizyon röportajı var inanamazsınız bu adam kötü bir insan bunun gibi refah kökenli ve eski ak parti kuruculuğu yapmış bir kaç kişi var yazık bu insanların bir an önce bu ülkeden kovulması lazım devlete kurulan kozmik oda kumpasının baş aktörü Hale'n piyasada bir şeylerin peşinde bu adamları dışlayın artık yeter.

  • misafir24 Nisan 2017 16:03

    konuşsa ne olur konuşmasa ne olur orduya kumpasta bu zat değilmiydi türkiye bağırsaklarının temizliyor diyen zat

  • ali al24 Nisan 2017 15:40

    adamda panik başladı.ateş olmayan yerden duman çıkmaz.yakında içiriye alabilirler.

  • doğrucu davut24 Nisan 2017 12:31

    abüllatif şener sevenlerine açık şekilde mesaj verdide ne oldu durumu ortada

  • arınç, gül, davutoğlu ne zaman yargılanacak?24 Nisan 2017 12:21

    cem küçük, savcı sayan, şamil tayyar gibilerin tarafı belli, sözleri ise ülkesinde barınıp, ülkesine düşmanlık besleyenlere doğal saldırı. siz bu saldırılara cevap yetiştiremezsiniz çünkü hepimiz ülkesinin yanında olanlarlayız. 40 yılda bayağı bi satılık insanı tarafınıza çekmiş olmanız sizi güçlü, haklı kılmaz.

  • AHMET24 Nisan 2017 09:29

    YILLARCA MEMLEKETİN KAYMAĞINI YEDİLER.BALLARI KESİLİNCE DARILIYORLAR.