E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArena Bilgisayar'da yönetim değişikliği---

Arena Bilgisayar'da yönetim değişikliği

Arena Bilgisayar'da yönetim değişikliği
21 Ekim 2016 - 12:12 borsagundem.com

Arena Bilgisayar'da yönetim kurulu üyesi değişikliği

Arena Bilgisayar tarafından KAP'a yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyesi değişikliği bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Yönetim Kurulumuzun 20.10.2016 tarihli toplantısında, Merhum Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mustafa Çağan'ın vefatı sebebiyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Sayın Hakan Akbaş'ın atanmasına ve bu kararda yer alan hususların Türk Ticaret Kanununun 363'ncü maddesinde yer alan hükümler çerçevesinde gerçekleştirilecek ilk genel kurulda onaya sunulmasına karar verilmiştir. 

Sayın Akbaş ilgili mevzuatta yer alan bağımsızlık kriterlerini taşıdığını Şirketimize yazılı olarak beyan etmiştir. Bu doğrultuda kendisinin Şirket veya Şirket ilişkili tarafları ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.  

Sayın Akbaş'ın kısa özgeçmişi aşağıdaki gibidir:

Hakan Akbaş, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Amerika'da Rochester Üniversitesi Simon School'da burslu MBA eğitimi aldı. İş hayatına 1995 yılında Amerika'da Xerox Corporation'da, Pazarlama Müdürü olarak başlayan Akbaş, 2001-2006 yılları arasında Xerox Global Hizmetler Grubunda İş Geliştirme Operasyonlarından sorumlu Genel Müdür olarak görev yaptı. 2006 yılında EMC - Document Sciences Corporation'da Satış ve Pazarlama Grup Başkanı ve Kıdemli Başkan Yardımcısı oldu. 2007 yılında Türkiye'ye dönüş yapan Akbaş, Sabancı Holding'de Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı ve Holding İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Sabancı Holding'in Sigorta Hizmetleri Grup Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanı görevlerinde bulunarak, grup bünyesindeki 11 ayrı şirketin yönetim kurulu üyelik görevlerini icra etti. 2011 yılında, kurumsallaşma, yönetim ve yeniden yapılanma konularında şirket ve yönetim kurullarına danışmanlık hizmeti veren Global Dealings Group şirketini kuran Akbaş, halen şirketin Kurucu ortağı olarak görev yapmaktadır. Bu görevine ek olarak Ocak 2012'den bu yana eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright liderliğindeki, dünyanın en önde gelen ticari diploması firması Albright Stonebridge Group'ta Türkiye'den sorumlu Başdanışman olarak çalışmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 48,26
En Yüksek: 48,70
En Düşük: 46,40
Değişim 1,73 %
FK: 21,08
PD / DD: 3,20
İşlem Hacmi 22.169.417
Toplam Adet: 465.990
Ağırlıklı Ort.: 47,60
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)