E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinArda Turan'a bir şok daha---

Arda Turan'a bir şok daha

Arda Turan'a bir şok daha
11 Ekim 2018 - 15:12 borsagundem.com

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a eski şoförü Aşkın Yıldırım tarafından kendisini haksız yere işten çıkardığı iddiasıyla açılan 'belirsiz alacak' davasında mahkeme taraflara tanıklarını bildirmeleri için süre verdi

7 yıl boyunca Arda Turan'ın şoförlüğünü yapan 51 yaşındaki Aşkın Yıldırım, ünlü futbolcunun kendisini haksız yere 20 Nisan 2017 tarihinde işten çıkardığını ileri sürerek, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 'belirsiz alacak' davası açtı.

Dava dilekçesinde 2 bin 400 TL net maaş aldığını, şoförlük dışında her zaman Arda Turan'ın yanında bulunduğunu kaydeden Yıldırım ancak başka bir şirket üzerinden sigortalı gösterildiğini ileri sürdü.

Maaşını elden aldığını belirten Yıldırım, Turan'ın ev işlerine yardım ettiğini, evcil hayvanlarının bakımına destek olduğunu iddia etti.

Şoförlüğün yanı sıra Arda Turan'a koruma görevi de yaptığını belirten Aşkın Yıldırım, aile yakınlarının ulaşım ihtiyaçlarını de kendisinin karşıladığını iddia etti.

Arda Turan ise cevap dilekçesinde Aşkın Yıldırım'ın herhangi bir hak kaybına uğramadığı belirtilerek, davanın reddini istedi.

TANIKLARINI BİLDİRECEKLER

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen davaya Aşkım Yıldırım avukatı ile birlikte geldi. Arda Turan'ı ise avukatı temsil etti.

Mahkeme hakimi, taraflara tanıklarını bildirmeleri için süre vererek, duruşmayı erteledi.

Arda Turan'dan şimdilik bin 700 TL isteyen Yıldırım'ın dosyası tanıkların dinlenmesinin ardından bilirkişiye gönderilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gs12 Ekim 2018 09:11

    hiç adam olamadı maalesef, hep yanlış sularda.. parası var belki ama itibar sıfır.. al elindeki parayı kaç kişi döner bakar... ama bana bakarlar.. işte aramızdaki fark ... sen mi büyüksün yoksa ben mi? BEN BÜYÜĞÜM BEN.

  • Erhan ışık12 Ekim 2018 06:52

    Acıma yetime koyar pakete.. Kim bilir arda turan bu adama ne kıyaklar yapmıştır..

  • Berber bekri12 Ekim 2018 01:00

    Yaw her işinize gelmeyen dış güç fetocu terörist derken Allah tan korkmuyor musunuz? Her yandaşı yalakayı şak şakciyi hırsızı temize çekmek içinde dış güçlerin işi fetocular yaptı derken de utanmiyormusunuz ardayı silahla hastaneye 15 temmuzcular mı gönderdi şoförünü onlar mı kovdurdu sigortalı çalıştırıp hakkını veremeyecek kadar parası mı yok "Zenginlerin koruması gereken birinci hastalığı cimriliktir"

  • Veli11 Ekim 2018 16:27

    ŞUNUN YÜZÜNDE ADAM SIFATI VARMI? ŞUNDAN FUTBOLCU OLACAK. GENÇ NESİLLERE ÖRNEK OLACAK.

  • Okie Dokie11 Ekim 2018 15:24

    Tüm belalar aynı anda gelmeye başladı Arda'ya. Belli ki Arda'ya operasyon yapılıyor. 15 Temmuz'da dik durduğu için operasyon çekiliyor olabilir.

  • paşalı11 Ekim 2018 15:15

    fotoğraf a bak tam varoş