E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan'dan sert yanıt---

Arda Turan'dan sert yanıt

Arda Turan'dan sert yanıt
19 Aralık 2014 - 01:26 borsagundem.com

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, twitter üzerinden kendisi hakkında ortaya atılan iddiaya sert bir biçimde yanıt verdi

AMK Spor'da yer alan haberde; Atletico Madrid’in ve Milli Takımızın yıldızı Ardan Turan, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında ortaya atılan bir iddiaya yanıt verdi.
 
Spor hukukçusu Özcan Yüksel’in “Bursasporlu Ozan Tufan Fenerbahçe ile ön protokol imzaladı. Arda Turan, Ozan’ın FB’ye transferinde büyük rol oynadı” şeklindeki paylaşımda bulunması Arda Turan’ı öfkelendirdi.
 
İddiaları sert biçimde yalanlayan Arda Turan, “Neyi biliyorsun, ben mi aramışım kanıtla yarın bırakacağım ama kanıtlayamazsan sen bırak bu işleri” şeklinde cevap verdi.
 
Turan ayrıca bir süre sonra da, “Ben hayatımda bir tek Selçuk ile Hamit ağabeye transferle ilgili söyledim, ‘bize gel abi, bize git’ dedim. Ozan Tufan kardeşimle hiç konuşmadım.” dedi.
 
Ozan Tufan’ı transfer listesine aldığı belirtilen Fenerbahçe’nin, Bursa’ya 1.5 milyon Euro artı Bruno Alves teklifinde bulunduğu söylentileri son dönemde kulislerde konuşulan konuların başında gelmekteydi.

İşte Özcan Yüksel’in twitter üzerinden attığı mesaj ve Arda’nın cevabı;


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)