E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda için sert sözler: Yaptığı rezillikler...---

Arda için sert sözler: Yaptığı rezillikler...

Arda için sert sözler: Yaptığı rezillikler...
17 Ağustos 2017 - 21:54 borsagundem.com

FIFA Kokartlı eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Arda Turan'ın yeniden milli takıma dönecek olmasını farklı bir yolla eleştirdi.

Mircea Lucescu'nun Arda ile görüşmek için İspanya'ya gitmesine Ahmet Çakar sert çıktı. Çakar yaptığı açıklamada, "Arda'yı severim. İyi futbolcu. Ama hiçbir teknik adam, yaptığı rezilliklerden dolayı milli takımın dışında kalmış bir adamın peşinden İspanya'ya gitmez" şeklinde konuştu.

Süper Lig'in bu sene çekişmeli geçeceğini belirten Ahmet Çakar, şampiyonluk yolunda en eksik kadronun Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Mircea Lucescu'nun milli takımın başına gelmesini değerlendiren Çakar, "Lucescu'nun gelmesi yanlış bir karar değil. Ben prensip olarak başı bağlı adamlara saldırılmasına karşıyım. Şenol Güneş Beşiktaş'ta 2 sene şampiyonluk yaşamış, idealleri var, Şampiyonlar Ligi'nde planları var. Şenol Güneş'e neden bulaşıyorsun? Abdullah Avcı'ya bakalım. Başakşehir şampiyonluğa oynuyor, Avrupa hedefleri var, niye saldırıyorsun? Lucescu, bizden biri. Kariyeri ortada. Şu anda Türkiye'de görev yapan iki kişi var Avrupa'da kupa kazanan. Biri Terim, diğeri Lucescu. Fakat 70 yaşında bir teknik adam, bundan 2 ay önce gazeteciye saldıran bir ismin ayağına gidiyorsa, buna karşıyım. Arda'yı severim. İyi futbolcu. Ama hiçbir teknik adam, yaptığı rezilliklerden dolayı milli takımın dışında kalmış bir adamın peşinden İspanya'ya gitmez, ben kendime yediremem. Böyle bir şey yok. İstanbul'a gel, paran neyse ben veririm kardeşim" açıklamasında bulundu.

Yabancı sınırına karşı olduğunu da dile getiren Çakar, "Türk futbolcusu süratle intihar ediyor. Kayseri maçına bakıyorum, Galatasaray'da Serdar vardı, Tolga vardı. Yalnızca 2 kişi... Bu yabancı sınırıyla olmaz. Herkes zannediyor ki Türk oyuncu ucuzladı. Ne ucuzlaması? Türk'e vereceğini yabancılara veriyorsun. Bir şey değişmedi" diye konuştu. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)