E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda böyle istedi---

Arda böyle istedi

Arda böyle istedi
16 Eylül 2014 - 00:49 borsagundem.com

Atletico Madrid’i yıkan Arda manşetlerde. AS: Bernabeu'da Arda karar verir. Ronaldo'ya değil Arda'ya bakın. El Mundo Deportivo: Arda böyle istedi

Madrid derbisinde ezeli rakibi Real Madrid’i deplasmanda Arda Turan’ın attığı golle 2-1 deviren Atletico, Avrupa’da manşetleri süsledi. Galibiyet golünü getiren milli oyuncumuz Arda yere göğe sığdırılamadı. Bazı gazeteler “Ronaldo durdu Arda oynadı” başlıkları ile oyuncumuzun ortaya koyduğu futbolun Ronaldo kalitesinde olduğunu belirtti. Sosyal medyada ise Arda Turan için hashtagler açılarak takımının en iyi futbolcusu seçildi. İspanyol medyasında milli oyuncumuz için dikkat çekici ifadeler kullanıldı.

RONALDO'YA DEĞİL ARDA'YA BAKIN

MARCA: “Atletico Madrid iki yıl üst üste Bernabeu stadından galibiyetle ayrılıyor” başlığını kullanarak bunda Arda Turan’ın rolünün büyük olduğuna dikkat çekti. Arda’nın başkent Madrid’in yeni kaptanı olduğu belirtildi.
AS: “Bernabeu’da Arda karar verir” başlığını kullanan gazete, milli futbolcumuzun oyuna girişi ile Atletico’nun yapısının tamamen değiştiğine yer verdi. Gazete, “Ronaldo’ya değil de Arda’ya bakın” yorumunda da bulundu.
El Mundo Deportivo: “Arda böyle olmasını istedi” başlığı altında milli futbolcumuzun attığı golün taraftarlardan Real Madrid Başkanı Florentino’nun istifasını istemesine yol açtı yorumunda bulundu. El Pais: “Atletico Arda’nın istediği anda galip geldi” başlığını kullandı.
İtalyan medyasında ise çok daha dikkat çekici yorumlar vardı.

“Bana bırak” dedi

Bu arada Arda’nın attığı golü anlatan Raul Garcia, “Topa ben vuracaktım ancak arkamdaki Arda ‘Bana bırak’ diye öylesine bağırdı ki, ben de vurmadım. O golü attı, iyi ki bırakmışım” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)