E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArçelik'ten Toshiba açıklaması---

Arçelik'ten Toshiba açıklaması

Arçelik'ten Toshiba açıklaması
19 Şubat 2016 - 08:51 borsagundem.com

SPK, Arçelik'ten Toshiba'nın beyaz eşya birimini satın alacağı yönündeki haberlere açıklama getirmesini istedi

Hafta içinde Japonya kaynaklı haberlerde Koç Grubu şirketlerinden Arçelik'in Japon teknoloji devi Toshiba'nın beyaz eşya birimini alacağı yönündeki haberlere karşılık, Arçelik'ten KAP açıklaması geldi ve her zaman uygun yatırım alternatiflerinin değerlendirildiği belirtildi.

Arçelik büyüme stratejisine uygun olarak yatırım alternatiflerini her dönem değerlendirdiğini açıkladı.

KAP'a dün akşam yapılan açıklamada, "Medyada şirketimizin yeni bir alım yapma konusunda görüşmelerde bulunduğu yönünde haberler yer almıştır. Şirketimiz, büyüme stratejisine uygun olarak yatırım alternatiflerini her dönemde değerlendirmektedir. Bu kapsamda yürütülmekte olan görüşmeler tarafımızca özel durum açıklaması gerektirecek nitelikte görülmemekle birlikte, işbu açıklama basında bu konuda çıkan haberler nedeniyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi üzerine yapılmıştır" denildi.

HABERİ JAPONLAR VERMİŞTİ

Kyodo haber ajansında bu hafta yayımlanan bir haberde, Toshiba'nın beyaz eşya birimini satmak için Arçelik ve diğer şirketler ile görüştüğü belirtilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 162,50
En Yüksek: 163,00
En Düşük: 158,20
Değişim 0,62 %
FK: 14,32
PD / DD: 2,07
İşlem Hacmi 398.935.748
Toplam Adet: 2.480.483
Ağırlıklı Ort.: 160,83
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yuhartık19 Şubat 2016 09:29

    bu memlekette namusuyla iş yapan kurumların başında koç holding ve iştirakleri gelir ama nedense TRNSTK gibilerinden hesap sormaktansa memlekete hbüyük hizmette bulunanlara musallat oluruz. bist'te yükselen tek kağıt arçelik mi ki gözünüü ona diktinz ey yetlkili ve ilgililer!