E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAntalya'da emniyet müdür yardımcısı intihar etti---

Antalya'da emniyet müdür yardımcısı intihar etti

Antalya'da emniyet müdür yardımcısı intihar etti
13 Aralık 2018 - 10:40 borsagundem.com

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinin içinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi. Kepez ilçesi seyir terasında saat 10.00 sıralarında cansız bedeni bulunan Karaaslan, bir süre önce eşini kanserden kaybetmişti.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinin içinde ölü bulundu. Karaaslan'ın, beylik tabancasıyla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Alınan bilgiye göre, Kepez Varyant seyir terasında bir otomobilde hareketsiz duran bir kişinin olduğunu fark edenler, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki kişinin Antalya Emniyet Müdür Yardımcı Ali Karaaslan olduğunu fark etti. 112 Acil Servis ekibi, Karaaslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Karaaslan'ın, beylik tabancasıyla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Karaaslan, bir süre önce eşini kanserden kaybetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neden13 Aralık 2018 15:35

    Neden bilmiyorum ama haberi duyar duymaz aklıma yht kazasında hayatını kaybeden eski rektör yardımcısı Berahitdin ALBAYRAK geldi bu iki olayın bir biriyle bağlantısı olabilirmi?

  • erdinç13 Aralık 2018 13:01

    İnsan hayatın her zorluklarına hazır olmalı.

  • 44-15513 Aralık 2018 12:43

    Sıra belki bendedir,insanın eşini kaybetmesi çok zor,evin yuvan yıkılıyor hayat zindan oluyor,her gün kabuslarla kalkıyorum

  • Berber bekri14 Aralık 2018 01:47

    Allah sabır versin eşin seni kaybetmiş olsaydı senin gibi düşünmesini ister miydin...peşinden gelsin mi yoksa zorda olsa yaşamasını mı isterdin "kara gün kararıp kalmaz"...Herşeye rağmen yaşamaya devam etmeliyiz...üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsanız profosyonel destek alın lütfen...

  • İyi düşün13 Aralık 2018 14:13

    Daha neler be biladerim. Can bizim değil emanettir. Dayanacaz sonuna kadar mecburuz. Çocukların da vardır . Dünya kötü, çocuklarını korumak, kollamak zorundasın. İmkânın varsa doğaya açıl, doğaya yerleş yada en azından izinlerde köylere, tabi alanlara git, ferahlarsın biraz. Şehirler de insanın üstüne üstüne geliyor

  • Sabırlı ol,böyle kötü şeyleri düşünme.13 Aralık 2018 13:17

    Allah sana sabır versin,böyle şeyler düşünme.Hepimiz öleceğiz,sen vadenin dolmasını beklerken sevdiğin işleri yapmaya,insanlara faydalı olmaya çalış.

  • mtu13 Aralık 2018 11:11

    toplum cinnet geçiriyor bunun sebepleri araştırılmalı. mutlu insanlar göremiyoruz artık