E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAnel’de yatırımcı perişan, patron zengin!---

Anel’de yatırımcı perişan, patron zengin!

Anel’de yatırımcı perişan, patron zengin!
09 Aralık 2016 - 12:54 borsagundem.com

Anel Telekom’da neler oluyor? Yatırımcıdan bir senedir süren ‘satış pazarlığı’nda şok iddia… Yıllardır süren mağduriyette büyük isyan… İşte o bomba mail…

BORSAGUNDEM.COM / ÖZELHABER

Yatırımcısını mağdur eden, alın terini hiçe sayan, büyük zararlara sebep olan borsadaki halka açık şirketlerin başında gelen Anel Telekom’a duyulan tepki dinmek bir yana, yağmur gibi yağıyor.
Yaklaşık bir yıldır ‘satıldı, satılıyor’ duyurularıyla heyecanlanan yatırımcıların nasıl oyalandığı Kasım sonu KAP’a gönderilen duyuruda gözler önüne serildi. Şirket, “Netice alınmadı, görüşmeler sonlandı” dedi ama bir yatırımcı bombayı patlattı. Borsagundem.com’a gönderilen mailde, 'söz konusu Hollandalı şirketin paravan olduğu, olayın kurgulandığı, hisselerde manipülasyon yapıldığı' iddia edildi.
Ana pazarda işlem görürken ay başında Borsa İstanbul tarafından ‘aktif bir faaliyeti kalmadığı’ gerekçesiyle işleme kapatılan ve 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle de ‘Yakın İzleme Pazarı’na alınan hissenin değeri 0.61 kuruş. 2010 yılında 3.40 TL’den halka arz edilen hisse şu an dibin dibinde. Kayıp yüzde 90. İşte vaatlerle çıkılan yolda, bir hissenin geldiği nokta.

Anel Telekom Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görecek

 YATIRIMCI AĞLIYOR, YA RIDVAN ÇELİKEL?

Peki, büyük umutlarla birikimlerini Anel Telekom’a yatıran tasarruf sahiplerinin rüyalarını kabusa çeviren şirket patronu ne durumda? Anel Telekom’un iştiraki Anel Yapı’ya ait yüzde 7.5 oranındaki payı, daha yüksek miktarda pay sahibi Anel Elektrik’e devreden, yüzde 9 oranında ortağı olduğu Anel Telekom’un içerisindeki 31 markayı yüzde 59 oranında ortağı olduğu Anel Elektrik’e sadece 500 bin lira karşılığında hediye eden Rıdvan Çelikel’i sormaya gerek var mı? Halka açık Anel Telekom kontrol paylarını kaybederken kulislerde konuşulanlara bakın: “Yatırımcı kaybetmiş, perişan, ağlıyor, patron zenginleşmiş, sevinçten gözyaşı döküyor!!”

Anel Telekom’da tarih tekerrür mü edecek?

BİR YATIRIMCIDAN BOMBA İDDİA: O ŞİRKKET PARAVAN

Varını yoğunu, göstere göstere içi boşaltılan Anel Telekom’da eriten vatandaşlar ise hakları için mücadeleden yılmıyor. Borsagundem.com’a, otoritelere maille şikayet ediyor. İşte bir yatırımcı, müthiş iddiaları kaleme almış, yazıyor: “KAP’a sürekli satış haberleri gönderdiler, Kasım 2016’da ise satış sonuçsuz kaldı dediler. Görüşme yapıldığı söylenen Acredo Technology BV’nin paravan bir şirket olduğu ortaya çıkmıştır. Bu arada Rıdvan Çelikel tarafından Anel Telekom'a bağlı diğer marka hakları vs Anel Elektrik’e aktarılarak, şirketin içi boşaltılmıştır.”

Marka değeri hasılata göre hesaplanır

BORSA GÜNDEM, 500 BİN TL’LİK KOMEDİYİ MARKA USTASINA SORDU

Halka açık Anel Telekom üzerinden yatırımcıların içine düştüğü perişanlığı, şirkette yaşananları cesur manşetleriyle sürekli canlı tutan Borsagundem.com, 18 Haziran 2015’te yaptığı haberde, 2012 yılı rakamlarıyla 17 milyon dolar marka değerine sahip Anel Telekom’un içindeki değerli markaların, 19 milyon dolar marka değerine sahip Anel Elektrik’e 500 bin TL’ye nasıl transfer edildiğini gözler önüne serdi. Haberde dünyanın en önemli marka değerleme şirketi Birandfinance’ın konu hakkında Borsagundem.com’a yaptığı çok özel açıklamaları yer aldı.
‘Anel markaları ile ilgili geçmişte yaptıkları değerleme fiyatlarına karşın Rıdvan Çelikel’in çok daha düşük fiyata başka bir şirketine yaptığı devir işlemlerine’ yönelik sorumuza, Anel markasının yurt içi ve yurt dışı piyasalarda bilinirliği çok yüksek olmasını da dikkate alan Brand Finance Türkiye Direktörü Muhterem İlgüner ‘in yanıtında, şirket içindeki 31 markanın katkısının milyonlarca liralık bir meblağla ölçülebileceğinin işareti gizliydi. İlgüner’in yatırımcıya mesaj ise açıktı: “Hissedarlar, eğer hakları zarar görüyorsa, adil (fair) değerlendirme talep edebilirler.”

SPK, Anel'de duruma el koydu

“GRUP ŞİRKETLERİNDE MARKA DAHA DEĞERLİDİR”

NBB Advisors ortaklarından marka değerleme konusunda Türkiye’nin en önemli isimleri arasında gösterilen Ercan Aslantürk ise grup şirketlerinde, marka değerinin çoğu kez şirketin finansal değerinin önüne geçtiğini belirtirken, “İştiraklerden birisinin marka bilirliği ve marka güveni yüksekse bu grubun diğer şirketlerinin de dolaylı olarak marka değerlerine olumlu yansımaktadır” dedi.
Uzman yorumlarından ortaya çıkan manzara ise “Bu kadar değerli markalar, 500 bin TL’den daha fazlasını hak ediyor” oldu.

Anel’de 'akıllı' hırsızlık

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL’DA HİSSEDARLAR NE İSTEDİ?

2015’te Anel Telekom’da İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararıyla başlatılan Olağanüstü Genel Kurul süreci, halka açık bir şirkette örtülü kazanç aktarımı iddiaları zemininde, tam bir hesap sorma olarak geçti. Anel Telekom’un yüzde 55 iştiraki Anel Yapı Gayrimenkul’deki yüzde 7.5 oranındaki payın, grup şirketi Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret’e devredilmesi ve Anel Telekom’un aktifinde bulunan markaların 500 bin liraya Anel Elektrik’e satılması, Olağanüstü Genel Kurul'un en önemli gündem maddeleriydi. Yeni bir değerleme raporu olduğu, Rıdvan Çelikel'in kendi şirketine bağış yaptığı, şirkete alınan lüks araçların aile fertlerine tahsis edildiği gibi önemli gelişmeler Genel Kurul'da konuşuydu. Verusa Türk, yabancı fon temsilcileri ve yatırımcılar Anel Elektrik'ten 30 milyon lira istedi.

BORSAGUNDEM.COM YAZDI, SPK EL KOYDU

13 Ekim2015’te Borsagundem.com, yatırımcının yüzünü güldüren bir manşetle flaş bir ‘el koyma’yı kamuoyuna duyurdu: “Anel'in 31 markasını 500 bin liraya devretme kararı SPK'dan döndü.” Haberde önemli detaylar yer aldı. Buna göre, Anel Telekom’un 31 markasını Anel Elektrik’e 500 bin liraya devretmesine izin vermeyen SPK, Şirketin, uluslararası değerleme standartları kapsamında değerleme yapması için Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Değerlendirme Komitesi’ne başvurmasını istedi.
Değerli markaların 500 bin lira gibi oldukça düşük bir rakama devredilmesi kararını inceleyen SPK, Artıdeğer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik AŞ, Yorum YMM ve Bağımsız Denetim AŞ ve Aday Bağımsız Denetim ve SMM AŞ tarafından hazırlanmış olan marka değerleme raporlarında Anel markasının değerlemelerinin doğru olmadığını belirtiyordu. O gün tüm gözler Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Değerlendirme Komitesi’ne çevrildi. Bugüne gelindi ancak bir ses yok. Yatırımcılar hala dört gözle Komitenin yapacağı yeni değerlendirmeyi bekliyor.

ANEL’DE ‘AKILLI’ HIRSIZLIK

Tüm bu olanların devamında bu kez de ilginç bir hırsızlık vakası patladı! Borsagundem.com, 2015 Mayıs’ında hayretler uyandıran soygunu manşete taşıdı. “Anel’in övündüğü ‘akıllı’ binasına hırsızlar nasıl girdi, niçin sadece muhasebenin bilgisayarlarını çaldı?” sorusu akılları karıştırdı. Ümraniye’deki Anel İş Merkezi’nin girişinden asansörüne, ofislerdeki şifreli kapılarından koridorlara kadar son model teknolojiyle akıllandırıldığı ama adi bir hırsızlık olayına engel olamadığı anlaşılan binada kamera kaydının olmaması da dikkat çekiciydi. Üstelik Rıdvan Çelikel’in, yaptığı akıllı binalarla övünen bir isim olduğu düşünülürse…

GÜNDEMİ DEĞİŞTİREN ‘SATIŞ’ HABERİ

Borsa kulisleri arka arkaya operasyonlara maruz kalan Anel Telekom bombalarıyla sarsılırken, sürekli cepten yiyen yatırımcı kara kara düşüne dursun, gündem bir anda satışla değişti. Ocak 2016’da KAP’a yapılan açıklamada Anel Telekom hisselerinin Acredo Technology BV'ye satışında anlaşma sağlandığı duyuruldu. Şirket, beher hisse fiyatı 1,50 TL ve 1,70 TL arasında kalmak kaydıyla kapanış gününde şirketin öz kaynaklarının tutarına bağlı olarak belirlenecek fiyattan olmak üzere hisse devir sözleşmesi imzalandığını açıklandı.
KAP açıklamasında ayrıca ”Hissedarlarımızdan Rıdvan Çelikel, Avniye Mukaddes Çelikel ve Mahir Kerem Çelikel, de şirketimizde sahip oldukları payların tamamını yine Acredo Technology BV'ye gerekli onayların alınmasından ve Hisse Devir Sözleşmesi'nde belirtilen ön şartların yerine getirilmesi akabinde satmak üzere sözleşme imzaladıklarını bildirmişlerdir” denildi.

YATIRIMCI “SAHTEKARLIK,MANİPÜLASYON VAR” DİYOR

Ve geçtiğimiz günlerde KAP’a yeni bir duyuru düştü. Anel Telekom, Hollandalı bir şirketle yürütülen ve aylardır ısıtılan satışın gerçekleşmediğini, sürecin sonlandırıldığını açıkladı. Şirketi, gelişmeleri çok yakından izleyen, açıklamaları günü gününe takip eden, yorumlayan bir yatırımcı da bardağı taşıran son damlada bomba gibi bir iddiayı otaya attı. “Acredo Technology BV şirketinin 15/09/2015 tarihinde kurulan paravan bir şirket olduğu, hisselerde manipülasyon yapıldığı araştırılmalıdır”

Yatırımcı gönderdiği mailde özetle şunları yazıyor:

“Borsanızda işlem gören Anel Telekom yatırımcısıyım. Bilindiği üzere adı geçen şirket bir
buçuk yıllık süreçte 18/09/2015 tarihinden başlayarak Hollanda merkezli Acredo Technology BV.'ye satış haberlerini aralıklarla Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP ) göndermiş, 30/11/2016 tarihinde KAP'a gönderdiği son haberle de bu satışın tamamen sonuçsuz kaldığı bildirilmiştir. Acredo Technology BV şirketinin 15/09/2015 tarihinde kurulan paravan bir şirket olduğu ortaya çıkmıştır. Sözde satış hikâyesinden 3 gün önce kurulmuş. Bu arada Rıdvan Çelikel tarafından Anel Telekoma bağlı diğer marka hakları vs Anel Elektrik’e aktarılarak, şirketin içi boşaltılmıştır. Hissedarlardan Verusa Holding durumu fark edip dava açmış. Her gün milyonlarca lot satış yapıyor, daha sonra Verusa Holding haber yollamaya başlıyor, biz şu gün 1 milyon lot sattık, geçen gün 2 milyon lot sattık. Verusa Holding borsada satmaya devam etmiş ta ki Borsa Yönetiminizin 29.11.2016 tarihinde Anel Telekomu borsada işleme kapatana kadar. 30.11.2016 tarihinde Anel Telekom yönetimi şirketin satışının olmadığını KAP’a bildirmesiyle 01/12/2016 tarihi itibariyle borsanızın yaptığı incelemede şirketin faaliyetlerinin kalmadığı ve kotasyon yönergesinin 35/ 1-c maddesi Anel telekom hisselerinin yakın izleme pazarına alındığı kararı alınmıştır. Fakat Anel Telekom'u satın alacağı söylenen Hollanda merkezli şirketin paravan bir şirket olduğu ve şirket hisselerinde manipülasyon yapıldığına dair araştırılması gereken birçok iddialar vardır. Faaliyeti kalmadığını belirttiğiniz şirketin gözaltı pazarında bile olsa durum netleşene kadar işlem görmemesi gerekmektedir. Şahsım ve birçok küçük yatırımcıların mağdur edilmemesi için bu konuda ihmali olanlar araştırılmalıdır. Borsa yönetimi gözaltı pazarına alarak küçük yatırımcıyı daha da mağdur etmiştir. 2 günde hisse yüzde kırk düşmüştür. Bu gidişle kottan çıkarılacağı aşikardır. Önce şirketi borsaya alıp halka yüzde 54 oranında arzet, sonrada şirketin içerisini boşalt. Bu taktik işletilmekte…”

İşte Anel Telekom gerçeği… Yatırımcının şok iddiaları böyle, şimdi gözler otoritelerde…

YENİ BOMBALAR BORSAGUNDEM.COM’DA

Cesur haberciliğiyle borsadaki tezgahları açığa çıkaran, ahlaksız pazarlıkları, halka açık şirketlerdeki kirli oyunları gözler önüne seren Borsagundem.com’da yeni bombaları okumaya hazır olun. Çünkü, “Rıdvan Çelikel Anel Elektrik’i halka açarak cebine ne kadar para indirdi? Bugün şirketin değeri hangi seviyeye geldi? Beykoz’daki iki yalı hangi parayla alındı? Binlerce yatırımcı nasıl mağdur oldu?” sorularının yanıtları yakında tüm ayrıntılarıyla Borsagundem. com da olacak...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (260)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet alp05 Şubat 2017 19:28

    her şey bu kadar açık net ortaya dökülmüşken bu organize hırsızlık çetesine neden kamu otoritesi biz yatırımcılar adına olaya el koymuyor.neden şirkete el konulmuyor hakkımız alınmıyor yazık yahu kamu otoritesi bu veabl sizin boynunuzadır

  • cemal23 Aralık 2016 14:00

    mahkeme süreciyle sorumumuzun ortadan kalkacağına inanıyorum mahkemeden ne tür bir karar çıkar ? hukuki bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi?

  • BLGN GNGR21 Aralık 2016 12:39

    ZAMAN KAYBETMEYIN MAGDUR ARKDSLAR YANLIZ KALMAYIN BU SURECTE GELIN BIRLIK OLALIM aneltelekommagdurlari.tr.gg

  • Muhammed17 Aralık 2016 18:53

    Cuma haber gelir diye beklerken Cuma geçti hala şirketten rıdvan çelikelden bi açıklamayok şirketi arıyoruz ne telefonları açan nede bilgi verenvar spk göreve

  • aneltelekommagdurlari.tr.gg17 Aralık 2016 18:19

    web sitemiz yayındadır, tüm anel telekom mağdurlarını aramıza bekliyoruz aneltelekommagdurlari.tr.gg

  • Monster money15 Aralık 2016 23:09

    Öyle bi şey yapılmalı ki kimse kağıdı satmamalı ..dayanamayanlar satar 3 ._5 lot o fiyatı aşağı çeker...psikolojik olumsuz etkiler...inanmak lazım

  • Yılmaz Durmaz15 Aralık 2016 23:06

    Biraz zaman. Alacak hepsi bu..ama küçük yatırmcı son parasına kadar hatta kredi kartına kadar bu kagıtta ama. Öyleki maliyet düşürecek parası bile yok...kagıt ise pul olmuş...bi haberle ise büyükler alır götürür bu kagıdı

  • Ky15 Aralık 2016 17:54

    Hesap gunune az kaldi aciklama bekliyoruz

  • Anelt.Maģduru15 Aralık 2016 15:18

    Borsa gündem iyiki varsınız.Lütfen sesimiz olmaya devam edin.Umarım Devlet yetkililerine sizin kar duyarlı olurda,Rıdvan çelikele sahip çıkacaklarına madur olmuş bizleri farkederler.

  • PIMASZEDE15 Aralık 2016 14:15

    Pıması yapanlarda araştırılsın.Millete malı verdiler kaçtılar.Hepsi belli.Hergün %10 ve yukarı giden tahtalara bakın aynı kişiler.

  • BURAK AYKANAT15 Aralık 2016 12:02

    Nerde bu SPK nerde bu devlet ??? Kim sahip çıkacak küçük yatırımcıya???

  • hak arayan15 Aralık 2016 10:27

    borsa gündem teşekkür ederiz haksız kazanç kimsenin yanına kar kalmaz

  • simin bozok13 Aralık 2016 23:40

    Şirketin haklarını gözeterek hareket etmemiş. Anel Telekomun sahip olduğu Milyonlarca TL değerindeki markaları Anel Elektriğe yok fiyatına satmış. Ama SPK oyunlarını bozacak inşallah, devletimize güveniyoruz.

  • Eşref Kaya 13 Aralık 2016 11:12

    Almanya veya diğer ülkelerden medet umacak deyil iz, Tabiki bizim yargımız ve adaletimiz bunların yanına bırakmaz bu haksızlığı.Bizden çaldıklarıyla rahat yaşayıp itibarlı bir hayat sürmemeleri lazım bu ülkede...Borsa gündeme Teşekkürler.

  • Mustafa Türk13 Aralık 2016 10:37

    ALLAH görünümü doyursun

  • kadir 13 Aralık 2016 00:04

    Burada bir keklik var gördünüz mü. Kuş beyinli yani. Tabiki keklikte kuş beyni olacak. İnsan beyni olacak değil ya. Herşey ortada resmen tezgah kurdu bize...

  • Ahmet Sönmez12 Aralık 2016 23:47

    Bi süreç başlaycaktır kesin.

  • Necati ışık12 Aralık 2016 23:46

    Devlet varsa çözümler vardır

  • Can güzell12 Aralık 2016 23:41

    Yarınıda var .bu günün bir gün rıdvanında eli bağlanır

  • Aneltzede12 Aralık 2016 21:57

    Milletin hakkini yiyenin allah belasini versin coluk cocugundan ciksin

  • nermin ş.12 Aralık 2016 21:08

    benzeri olmayan soygun oldu anel t de .yatırımcıların parasını çaldılar resmen.birde bunlar yavuz hırsız.okumuşun hırsızı

  • ekoomer12 Aralık 2016 19:45

    Rıdvan ın OHAL kapsamında mallarına el konulmasının yolu varsa bu adamın donuna kadar neyı var alınmalı...

  • hak arayan12 Aralık 2016 19:20

    Bu soyguna dur diyen mutlaka çıkacaktır hala dürüst kurumlar ve insanlar çok fazla

  • hak arayan12 Aralık 2016 19:18

    spk gerekli işlemi yapmalı

  • hak arayan12 Aralık 2016 19:17

    anel telekom hak ettiği yere gelecektir

  • Yatirimci 4212 Aralık 2016 19:04

    Kul hakki yiyenin allah bu dunyada da obur taraftada belasini versin

  • kerim dursun12 Aralık 2016 18:06

    mücadele et sen Rıdvan Soysun

  • Adalet adalet12 Aralık 2016 17:15

    Anelt batarsa anele de batar devlet birakmaz pesini ridvan

  • niyazi.kucuk12 Aralık 2016 16:47

    Anelte.tororvar.kucukyatirmica.spk.duy

  • Eşref Kaya 12 Aralık 2016 16:45

    Diğer Ülkelerde böyle bir haksızlık yapıldığında o şirkete anında müdahale ediliyor.Bizim hakkımızı savunacak bir yetkili yokmu Allah rızası için?İmdat diyoruz. Lütfen duyun sesimizi.

  • niyazi.kucuk.12 Aralık 2016 16:45

    Anetesoyulduk.basbbakana.duyurulur

  • niyaxi.kucuk12 Aralık 2016 16:44

    Buulkeye.yatirimyapiyoruz.dolara.hayir.faize.hayir.atamafaiz.paraveriyoruz.oda.caliyor.cumurbaskanina.duyurulur

  • pala12 Aralık 2016 15:29

    spk da insan evladı mı varmış???

  • magdur yatırımcı 212 Aralık 2016 15:20

    yorumlarda katılmıyorum ibareleri tıklanmaya başlamış, demek ki küçük yatırımcıların mağduriyet yazılarından bazıları rahatsız olmuş. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz, çok daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz, olan biten dalaveraları şirketin yabancı ortaklarını da anlattık. Her yere anlatmaya da devam edeceğiz.

  • Yaman bey12 Aralık 2016 13:44

    Garibanın sesi ve tarafsız olduğunuz içim borsa gündem ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım

  • Tesekkurler borsa gundem12 Aralık 2016 13:32

    Spk da insan evlatlari var hakkimizi koruyacaktir

  • recai12 Aralık 2016 13:19

    223 boş yorum. spk hiçbirşey yapamaz

  • mehmet12 Aralık 2016 11:24

    Lütfen gündemde tutmaya devam ediniz.

  • Muhammed 12 Aralık 2016 11:01

    Devlet büyüklerimiz nerde küçük yatırımcı perişan nerede anel telekom sahiplerii bosagündeme telekkürler

  • Tugay12 Aralık 2016 11:00

    Tesekkurler Borsagundem,bize destek verdiginiz ve yapilmaya calisilan usulsuzlugu ve komployu gorup yardimci oldugunuz icin iyiki varsini.. sizler gibi ciddi haber kanallari sayesinde bu gibi firmalar aradan siyrilamayacak

  • mustafa subaşı12 Aralık 2016 11:00

    rıdvan çelikeli tv ye çıkarıp konuşturma şansı yokmu yatırımcısından korkan şirket olur mu batan şirketler bile çaresiz durumda bir çok haber yolluyorlar çabalıyorlar

  • Muhammed12 Aralık 2016 10:58

    Hala

  • sedat12 Aralık 2016 10:40

    Teşekkürler bize güç verdiniz. Lütfen ANELE'yi de mercek altına alınız. Size güveniyoruz.

  • keklik12 Aralık 2016 10:39

    abd yerli oto yapmamıızı engelliyor. anele komplo kuruyor. oyuna gelmmeyin

  • Ekrem ÇELİK12 Aralık 2016 09:52

    çok büyük zarar verdin ANEL çok.... İnşallah devlet sana bunun hesabını soracaktır.

  • Yaman bey12 Aralık 2016 09:46

    Anel de yaşanan ky mağduriyetine ışık olduğunuz için tşk ederim zalimin zulmü varsa mazlumum allahı var.. kulun bir hesabı var ise yüce yaradanında hesabı var...canı yanan sabretsin can yakanında canı yanacağı günü beklesin

  • Hakan12 Aralık 2016 09:42

    Aslında düşüşün sebebi satış sürecinin sonlanması degil, şirketin faaliyetsiz bırakılıp Yakın İzleme Pazarına düşmesi.

  • ahmet12 Aralık 2016 09:38

    borsagundem ailesine tşk ederiz

  • recai12 Aralık 2016 09:23

    keklik doğru söylüyor almanya anelin büyümesi kıskandığı için komplo kurdu. euroyu yükseltip, kara probaganda yaptı, satışları düşürdü. hatta bombelar patlatıp hisseleri dibe çekiyor. eeyy halkın oyuna gelme, doları boz anele yatır

  • keklik12 Aralık 2016 09:14

    bunlar hep dış mihrakların oyunu. patron suçsuz, almanya aneli kıskanıyor

  • s.ztrk12 Aralık 2016 09:04

    Yayıncılık anlayışınız için çok teşekkürler

  • ZAHİD 12 Aralık 2016 00:33

    Bu hadisi de oku bay Patron, Derki Peygamberimiz,Şüphesiz ki ümmetimin müflisi, kıyamet günü namaz, oruç ve zekat sevabıyla gelip, fakat şuna sövüp, buna zina isnad ve iftirası yapıp, şunun malını yiyip, bunun kanını döküp, şunu dövüp, bu sebeple iyiliklerinin sevabı şuna buna verilen ve üzerindeki kul hakları bitmeden sevapları biterse, hak sahiplerinin günahları kendisine yükletilip sonra da cehenneme atılan kimsedir" buyurdular. MÜFLİS OLMA BY PATRON

  • NARGİLİM12 Aralık 2016 00:28

    BY Patron tahmin ediyorum ki burayı okuyorsun. Sokakta gezerken insanlar senin için içlerinden ne geçirdiğini, hakeza benim içimden ne dediğimi pekala tahmin ediyorsundur. Birde işin ahiret boyutu var, sonu olmayan bir dünya...burada yaptıkların sonsuz bir dünyayı kaybettirmesin... Sana tavsiyem dürüst ol, milletin de devletin de hakkını yeme.

  • Ücretsiz hak arama11 Aralık 2016 22:51

    ANELT yada ANELE hakkında şayet aracı kurumun bir hatasından dolayı yada başka bir hisse varant vob işleminden dolayı şikayetiniz varsa muhakkak TSPB Hakem Heyetine başvurun, kazançlı çıkın

  • Ky dostu borsa gundem11 Aralık 2016 22:47

    Tesekkurler borsa gundem sessizlerin sesi oldun

  • müslüm yurttutmuş11 Aralık 2016 22:38

    Şu mübarek gecede dilerim Allahtan küçük yatırımcının kul hakkına giren dolandırıcılara o haram paraları yemek nasib olmasın.

  • emekci11 Aralık 2016 22:37

    koskoca spk denetçileri bunları biliyordur. ama önemli olan bilmek değil yapmak. o da biraz sıkar

  • Gariban Borsacı Ragıp11 Aralık 2016 22:34

    Öbür tarafda hakkını yediğin bunca gariban körükçü olacak hiççç merak etme sen Hakkımız Haram olsun sana ve Ailenize eğer geri vermediğim müddetçe o kadar

  • Nur11 Aralık 2016 22:14

    Geçen yıl bu zaman le ev almak için biriktirdiğim parayla borsaya girdim.amacım kredi çekmeden ev almaktı.thy.garanti.adana cım.vb sağlam kağıtlardan portföy yaptım.rusyayla yaşadığımız kriz bana 20 bin kaybettirdi.kaybettiğimi kazanıp çıkayım diye transtürke girdim 40 binde ordan kaybettim.burası türkiye borsaya girilmez.cb kızacak ama en güzeli döviz yada altın.şuan hiç param kalmadı sayılır.

  • murat t11 Aralık 2016 22:02

    borsagündem olmasa bu konuyu kim haber yapacaktı ? teşekkürler

  • kubilay11 Aralık 2016 21:59

    Alsana.... Baklava çalana 12 yıl çocuklara hapis bunlar şerefli iş adamı diye piyasa da dolanıyorlar birde plaket veriyorlar...

  • Muhammed11 Aralık 2016 21:16

    Bizimgibi küçük yatırımcıyı bitirmiş durumdadır enkısa sürede spkdan araştırıp olumlu sonuç geleceğine inanıyoruz bu resmen soygunculuk

  • Burhan koç11 Aralık 2016 20:50

    Teknosa da serra sabancı ve suzan sabanci da yaptı şimdi topluyor TEKNOSA yi sonuçta sağlam senet tekrar 6.20 kadar yükselecektir ANEL TELEFONUN NEYİ VAR BOŞ ENCE

  • Furkan11 Aralık 2016 20:48

    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/571828 Bu haber ses getirdi. Ama yine kendilerine kullandılar. 2 senedir gaspettikleri aneltelekoma ait marka isimlerini beleşten kullandılar, şimdi gelen yoğun Baskı üzerine iade ediyorlar, verdikleri parayı faiziyle almak üzere. Sen önce 2 senedir kullandığın bu isimlerin telif hakkını öde BY Patron...yatacak yerin yok senin. Sırıtmak buraya kadar.

  • Fahri11 Aralık 2016 20:41

    Kötü insanlar her yerde kötüdür. Kimisi masumların canına kasteder, kimisi masumların malına kasteder. Kötü insan her yerde kötüdür. İnsanlıkları olmadığından insanlara düşmandırlar...

  • Mahir Yiğit 11 Aralık 2016 20:21

    takdire layık borsa gündem teşşekkürler... bu konu NİTELİKLİ DOLANDIRICILIĞA GİRER... NEREDE BU DEVLET..

  • ismail muzac11 Aralık 2016 19:22

    Borsagundem.com u takdir ediyorum; günlerce faydasi olabilecek her merciye ulaşmamıza rağmen sadece borsagundem sahip çıktı...umarım yetkililer de biran önce bu hakzizliga bir dur der! Parayasikisan şirketleri kız ister gibi borsa koduna yuksek fiyatlardan bayram havasında dahil eden bist maalesef ayni ilgiyi mağdur olan 1000 lerce KY gostermiyor.

  • Tesekkurler borsa gundem11 Aralık 2016 18:16

    Borsa da teror yapan anelt grubu allah belani verecektir. Ky parasina goz dikenin gozu ciksin kefrnin cebi mi var ki. Tesekkurle borsa gundem sizler kadar duyarli olsa spk bu terore ky meydan vermezdi.

  • hak arayan11 Aralık 2016 17:49

    Borsa gündemin bu tür haberleri gündeme taşıması küçük yatırımcının umudu olmuştur.

  • aneltzede11 Aralık 2016 15:54

    Borsagundem.com u takdir ediyorum; günlerce faydasi olabilecek her merciye ulaşmamıza rağmen sadece borsagundem sahip çıktı...umarım yetkililer de biran önce bu hakzizliga bir dur der! Parayasikisan şirketleri kız ister gibi borsa koduna yuksek fiyatlardan bayram havasında dahil eden bist maalesef ayni ilgiyi mağdur olan 1000 lerce KY gostermiyor.

  • Aneltzede 11 Aralık 2016 15:44

    Alin teri olan paralari yiyemezsin. Tesekkurler borsa gundem. Haberlerin devaminida bekliyoruz.ky dostu. İyiki varsiniz

  • mağdur11 Aralık 2016 15:38

    sonsuz teşekkürler borsa gündem.sesimiz oldunuz

  • Burak Şahin11 Aralık 2016 15:28

    Küçük yatırımcıyı dolandıranlara resmi kurumlar neden dur demiyor? SPK ve BIST yönetimi de bu son ANEL TELEKOM operasyonunda sorumludurlar... Suç duyurusu dilekçesinde onlar hakkında da şikayetçi oldum.

  • ramazan11 Aralık 2016 15:17

    verusa'nın dava dilekcesini okudum(borsagündem sizde varsa yayınlayın lütfen). Rıdvan denen soyguncuAdam şirketin içini boşaltmak için tüm imkanları kullanmış. Devlet bu şerefsizin malvarlıklarıne el koyup mağdurlara dağıtmalı adalet anca böyle olur.

  • fatna d.11 Aralık 2016 14:31

    önce ülkemizin başı sağ olsun.sonra ülkemizde özellikle bu dönemde küçük yatırımcıyı soyan şirketler devlet tarafından yakın izlemeye alınıp-kayyum atanmalı tüm mal varlıklarına el konulmalı.adamlar kımsenın yuzunu güldürmüyor ağlatıyor Rıdvan efendi

  • Hasan11 Aralık 2016 13:58

    Ülkemiz hem içeriden hem dışarıdan saldırı altında. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Rabbim şehit ailelerimize sabırlar versin. ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. İnsanımızın canı gidiyor...malı gidiyor.

  • Yanık Koru11 Aralık 2016 11:29

    Bu haberle artık her kagıda atlamazsınız

  • YK11 Aralık 2016 11:26

    Olağan dışı bir hareket değil normal

  • damme11 Aralık 2016 11:25

    Bu Rıdvan ÇELİKEL mahşeri divanda nasıl hesap verecek anlamak mümkün değil. Ben hep demişimdir "ey insanoğlu mal değil amel biriktir amel" diye... Bu patron kılıklı dolandırıcılar ise sanki 500 yıl yaşayacaklarmış gibi dolandırıcılık yöntemiyle hep mal biriktiriyorlar, bu korkunç bir vebaldir. Onca insanın hakkını nasıl sömürüyorlar, çalıyorlar ve yiyorlar. Bu çok ciddi bir kul hakkıdır. Büyük günah ve haramdır. Ben bu adamı ve bunun gibilerini anlamıyorum. Bunun işi çok zor çok. Her şey gelip geçicidir.

  • damme11 Aralık 2016 11:19

    Bu tam bir nitelikli dolandırıcılıktır. Yargının bu duruma el atması lazım, mağdur olan tüm hissedarlar hakkını alması lazım.

  • Derman11 Aralık 2016 11:06

    Spk göreve ; Patron zengin, küçük yatırımcı ağlıyor...Ağlayanın malı gülene hayır getirmez

  • haps11 Aralık 2016 10:34

    teşekkürler borsa gündem bu haberi yaptığınız için küçük yatırımcıya kulak verdiğiniz için

  • Genç11 Aralık 2016 10:31

    Buyuk paTron bakalım bunca şaibeli olaya nasıl bir açıklama getirecek, Yoksa yine yatırımcıları keriz yerine koyacak, SPK yı uyutmaya çalışacak ve sevinç gözyaşları dökmeye devam mı edecek?

  • Ramazan sumer11 Aralık 2016 10:13

    Tesekkurler borsa gundem iyiki varsiniz. Vekillerimiz sessiz cigligin sesini duymuyor. Reis'in haberi olsa simdiye cozulurdu. Spk uyuyor. Dolar bozan anelt te soyuluyor.

  • mağdur11 Aralık 2016 10:02

    Araklama, tokatlama alene. soygunculuk...haklarında gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz

  • Kuldan utanmıyorsun bari Allahından kork Rıdvan11 Aralık 2016 00:41

    Soygunlara dur diyebilmeleri için SPK gibi kurumlara daha çok yetki verilmeli ve Türkiyede birşeylerin değişmesi isteniyorsa soygun yapanlar 5 sene sonra değil hemen cezalandırılmalıdırlar. Adamın şirketi zarar açıklıyor patron hala şirketin parasını kendi vakfına aktarıyor. Adamın hayır için kurduğu vakıfta bile küçük yatırımcıların kul hakkı var.

  • Ramazan11 Aralık 2016 00:40

    Reis duy sesimizi

  • ismail muzac10 Aralık 2016 23:28

    Anel Telekom Borsa İstanbul tarafından ‘aktif bir faaliyeti kalmadığı’ gerekçesiyle işleme kapatılan ve 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle de ‘Yakın İzleme Pazarı’na alınan hissenin değeri 0.61 kuruş. 2010 yılında 3.40 TL’den halka arz edilen hisse şu an dibin dibinde. Kayıp yüzde 457. İşte vaatlerle çıkılan yolda, bir hissenin geldiği nokta. burası böyle bir ülke sonuş ları böyle ağır oluyor olan gene yatırımcıya oluyor anel şirketti yari belli eğer böyle bir dolap çevirdiyse bunu ispatlarsın ve gidersin şirkettine el koyarsın madurların parasını ödersin ey SPK sana açık görey değilmi bu ?

  • Can karatay10 Aralık 2016 23:25

    Bugün #anelt yarın başkası,önlem alınmalı

  • dolandırılan mağdur yatırımcı10 Aralık 2016 23:03

    Asıl siyasilerin insiyatif alması gerekir, ibreti alem için mal varlığına el konulup mağdur olan küçük yatırımcılara dağıtılmalı

  • Cego 10 Aralık 2016 22:58

    Bu şirketlerin halka arzına izin verenler sorgulanmalı. Vedat akgiray zamanında ne olduysa oldu bu kişi sorgulanmalı.

  • fatih k10 Aralık 2016 20:44

    Allah bin kere razı olsun borsa gündem e anel Telekom küçük yatırımcıları mahvetti.

  • hak arayan 10 Aralık 2016 19:48

    Bors agündem mağdurların yanında. bu bizi çok rahatlatıyor.Küçük yatırımcı olarak Borsa gündeme şükranlarımı sunuyorum

  • hak arayan10 Aralık 2016 19:44

    kul hakkını yiyen hesabını verir.Anelt mağdurları mağduriyet yaşatanlara hesap soracak artık.

  • yatırımcı10 Aralık 2016 19:31

    çok adice hazırlanmış bir oyun.sermaye piyasaları temizlenecekse yeni bir başlangıç için bundan start verip en ağır cezayı almaları için yetkililer hemen harekete geçmeli...ekonomi ve borsada kötüyken çok iyi bir güven tazeleme olur.

  • Hasan-Bekliyoruz10 Aralık 2016 19:28

    Cesur haberciliğiyle borsadaki tezgahları açığa çıkaran, ahlaksız pazarlıkları, halka açık şirketlerdeki kirli oyunları gözler önüne seren Borsagundem.com’da yeni bombaları okumaya hazır olun. Çünkü, “Rıdvan Çelikel Anel Elektrik’i halka açarak cebine ne kadar para indirdi? Bugün şirketin değeri hangi seviyeye geldi? Beykoz’daki iki yalı hangi parayla alındı? Binlerce yatırımcı nasıl mağdur oldu?” sorularının yanıtları yakında tüm ayrıntılarıyla Borsagundem. com da olacak...

  • müslüm yurttutmuş10 Aralık 2016 18:08

    Helal olsun borsa gündem, tarafsız cesur basın budur işte, herkese örnek olmalı bu tarafsız habercilik.

  • Ramazanbl10 Aralık 2016 17:46

    Yine aynı sahne satıldı satılacak diye milletin eline verip kaçıyor sahtekâr

  • Kısas10 Aralık 2016 16:57

    Spkya daha fazla yetki daha fazla hesapverebilirlik istiyoruz. Borsadaki Şirketleri sıkı denetleme, el koyma kayyum atama, gerektiğinde satıp hissedarlara ödeme yapma yetkisi....

  • melih demir10 Aralık 2016 16:39

    sarkuysanı izleyin..yönetimi ele geçiren çalışan maaşlı onmilyonlarca lira villalar ailece ..bol beleş hisse toplamalar..inceleyin izleyin

  • melih demir10 Aralık 2016 16:36

    sarkuysanı da yazsanıza borsa gündem ..şirketin nasıl içinin boşaltıldığı şirketi ele geçiren organize ekibin milyonlarca lira baskı koydup beleşe getirdikleri hisseleri nasıl beleş aldıkları ortada..onmilyonlarca lira .sarkuysanda neler oluyor yarın geç olacabilir**

  • PcTooo10 Aralık 2016 16:08

    1 ekmek çalmak 2 yıl hapis, Fırını komple çalmak cezasız...

  • Gerçek Soyguncu10 Aralık 2016 15:49

    Adam ne yaptığını işte!

  • Vural Kaç10 Aralık 2016 15:48

    Halkla ilgilenen siyasetçi yok galiba...oysa meydanlar boş değildi.

  • Yasin Isırmaz10 Aralık 2016 15:46

    Dolarını bozdur#anelt soysun!

  • Grup Yıkılmaz10 Aralık 2016 15:43

    Yapılan iş düpedüz dolandırıcılık ne borsası...200 binlira telefon dolandırıcılığı bütün TV lerde yayınlarlar...Bunu yapan tek BG..teşekkür ederim.

  • Devet yetiş10 Aralık 2016 15:19

    Devlet bu işe bi el atsa dünyanın kaç bucak olduğunu anlarsınızda bekliyoruz bakalım ne olacak..

  • Ahmet 10 Aralık 2016 14:59

    Yeniden faaliyete geçer umarım yoksa perişaniz

  • serap sırma güler10 Aralık 2016 14:33

    Anel telekomu satın almak için talip olan şirketin yalan dümen olduğu ortaya çıktı, 100 Euro sermayeli tek çalışanlı şirket 100 milyon TL lik anel telekomu almaya başvurmuş. Yok buraları okuyan bir savcı..

  • simin bozok10 Aralık 2016 14:14

    Şirketi arayıp bilgi almak istediğimizde azar işitiyoruz. Biz size zorla mı aldırdık almasaydın o zaman gibi ukala cevaplar veriliyor. Bu hissedeki arkadaşların zararı şirket çalışanlarının 1 yıllık maaşlarından fazla. Size birisi dese ki biz size bu şirkette çalışın diye zorladık mı şirkete madem öyle girmese idiniz maaş falan yok size dese siz ne düşünürsünüz? Hem suçlu hem güçlü olmak böyle bir şey olsa gerek.

  • Hasan10 Aralık 2016 14:11

    Şirketi arayan mağdurların azarlanması tepki gösterilmesi, almasaydınız denilmesi pişkinliğin en üst noktası sanırım...bunlarıda yaz borsagündem..

  • Ayna10 Aralık 2016 13:54

    100 euroluk tek çalışanı olan Acredo Technology 100 milyon TL lik tek çalışanı olan Anel Telekoma talip. Her şey düzmece...Küçük yatırımcıyı soyma endexi...

  • Yusuf Ten10 Aralık 2016 13:37

    borsanın gundemi burada belli oluyor. Çünkü gerçekler borsagundemle gün yüzüne taşınıyor. Tebrikler. Binlerce yatırımcıya umut oldunuz.

  • KILIÇ10 Aralık 2016 11:41

    VURGUNCULUK BU ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU MALESEF YILLARDIR YAZIYORUM ALLAHIN BİR YETKİLİSİDE BİR GÜN OLSUN GÜNDEME GETİRMEDİ.

  • Kuzu10 Aralık 2016 10:29

    Gec kalmadin mi BORSA GUNDEM...KY'nin mağduriyetini haberleştirdiğiniz için çok teşekkürler. Devlet ve SPK biraz adam olsa bu RIdvan ve bunun gibilere bu dünyayı dar eder ama nerde. SPK bürokratları atı alan üsküdarı geçtikten, tüm mal ky'ye yüklendikten sonra devreye girip güya KY'yi koruyoruz

  • Kuzu10 Aralık 2016 10:25

    BORSA GUNDEM...Millet yandiktan sonra yapma bu haberi..Anel Telekom Borsa İstanbul tarafından ‘aktif bir faaliyeti kalmadığı’ gerekçesiyle işleme kapatılan ve 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle de ‘Yakın İzleme Pazarı’na alınan hissenin değeri 0.61 kuruş. 2010 yılında 3.40 TL’den halka arz edilen hisse şu an dibin dibinde. Kayıp yüzde 457. İşte vaatlerle çıkılan yolda, bir hissenin geldiği nokta. burası böyle bir ülke sonuş ları böyle ağır oluyor olan gene yatırımcıya oluyor anel şirketti yari belli eğer böyle bir dolap çevirdiyse bunu ispatlarsın ve gidersin şirkettine el koyarsın madurların parasını ödersin ey SPK sana açık görey değilmi bu

  • tolga10 Aralık 2016 10:14

    Biz sosyal medyada elimizden geleni yapıyoruz. Borsa gündem gibi devlerde yanımızda olursa bu yapılanlar yanlarına kar kalmayacaktır. Teşekkürler Borsa Gündem

  • Svs10 Aralık 2016 10:09

    Gec kaliyrsun BORSA GUNDEM..Yatirimciyi onceden uyarsaydin ya

  • Mz10 Aralık 2016 10:08

    Hirsizligi yapmadan ince haber yapsan

  • tv10 Aralık 2016 09:56

    borsadışı birçok şirketvede magdur insanvar bu milletin vekikleri bunlardan hesap soramıyor agırımagidiyor yazık yazık bizler şimdi ekonomiye nasıl katkı yapalım söyleyin a doslar

  • nadir Ş.10 Aralık 2016 09:18

    BORSA GÜNDEME BİNLERCE TELEKKÜR SON BİR HAFTADA SPK NIN D GRUBUNA ALMASI NETICESI YUZDE SEKSEN ÖNCESİNDE YUZDE YUZ KAYIP VAR.ADANLARIN BEYKOZDA PARA İLE SATIN ALINAMAYACAK ÇOK LÜKS VİLLALRI VAR.HEMEN SATILMALI VE KÜÇÜK YATIRIMCILARDAN MAĞDURLARA VERİLMELİ.BU YİĞİTLER GEÇMİŞTE YAPTIKLARI GİBİ KILIFINA UYDURACAKLARINI SANDILAR.MİLLET MAHKEMEYEDE BAŞVURMALI BURADA BORSA ISTANBUL-SPK-VERUSATURK VE ANEL GRUP HEPSİ SUÇLU.GÜNAH NEDIR BİLMEZLER...

  • Anelci10 Aralık 2016 07:49

    Millet paramız işe yarasın boş durmasın, bu ülkeye faydası olsun diye borsaya yatırmış, Rıdvan cebe indirmiş

  • handan sarı10 Aralık 2016 05:35

    Küçük yatırımcıyı perişan ettiniz sizi Allaha havale ediyorum

  • Nur10 Aralık 2016 03:50

    Bir soygunda transtürkte Acun la oldu.hakkmızı bu dünyada alamayacağımız kesin ama Allah ın adaleti şaşmaz.hakkım haram olsun .buna çanak tutanlarada.

  • B ramazan10 Aralık 2016 02:47

    Bunun gibi sahtekarların malına el koyup donuna kadar alacan. Teşekkürler borsa gündem.. en ön sırada tutunki herkes görsün.

  • Çağ10 Aralık 2016 02:32

    Bir telefonla meydanlara indik ülkemize sahip çıktık bize sahip çıkan yok.

  • piyasa10 Aralık 2016 01:30

    paranı getirip halka açık şirkete yatıryorsun.ve hakkını savunan hiç birşey yok.çok açı birşey yazık .yatırım yeri değil borsa

  • Yasin cetinkaya10 Aralık 2016 01:25

    Spk ihlas a 5 yil sonra 20 bin ceza kesmis bu mu verikecek ceza ridvan celieller gibilerine aninda ceza verecek devlet kurumu istiyoruz

  • Kuzu10 Aralık 2016 01:12

    BORSA GUNDEM.....TSKR

  • yeniçeri10 Aralık 2016 01:08

    gel de piyasaya güven paranı ver. nasıl dolar bozup bunlara yatırım yapsın millet

  • olcay şen10 Aralık 2016 01:06

    3 binlira param 11 ayda 740 tl ye düştü bu hkmı adaletmi anel Telekom sahıbı beykozdakı vıllanda benım param var unutma...

  • MERAL KOYUNCU10 Aralık 2016 00:28

    NE GÜZEL İŞ HALKA ARZ ET İÇİNİ BOŞALT KÜÇÜK YATIRIMCIYA YOK OLDU DE.HESAP SORULACAK UFACIK ÇOCUKLARIN RIZKINI ÇALANLARDAN

  • hakan sayın10 Aralık 2016 00:25

    teşekkürler borsa gündem

  • hakan sayın10 Aralık 2016 00:25

    teşekkürler borsa gündem

  • serhat10 Aralık 2016 00:12

    bu istenden bir sey cikmaz parasini kaptiranlara gecmis olsun..Tipki ranlo latek kervansaray clkh vs vs.. Borsada son dönemde halka arz olan sirketler sadece milleti tokatlamak icin yapilmistir...

  • Murat gnc09 Aralık 2016 23:40

    Arkadaşlar Anel ismerkezine gidelim ve orada sesimizi duyuralim,gerekirse basın açıklaması yapalım sessiz kalmayalim

  • Cemal Koçak 09 Aralık 2016 23:30

    Asıl Rıdvan çelikel ile Hollandalı şirketin yöneticilerinin bağlantıları ve Netaş bağlantısı incelenmeli bütün gerçekler o Zaman ortaya çıkar borsa tarihine geçecek bu olayın perde arkadı çözülür binlerce yatırımcının Nasıl mağdur olduğu o Zaman ortaya çıkar

  • isimsiz09 Aralık 2016 23:16

    Hollanda da kurulan şirketin sermayesi 18.000 Euro ama 70 milyon TL lik ANEL telekomu almaya talip olmuş. Flemenkçe bilen bir arkadaşımızın şirket kartını tercüme etti. Yaptığın dolandırıcılık anlaşılmayacak sandın Rıdvan ama işin bozuldu, seni kodese tıktıracağız, bir daha hiçbir patron senin yaptığın gibi nitelikli yapamıycak. Küçük yatırımcıyı soyamıycak.

  • Turan kuzucu09 Aralık 2016 23:12

    Allahını peygamberini seven bu işe el koysun.Bütün birikimim orada sonu çok kötü.Saygılar.

  • Ramazan b09 Aralık 2016 23:08

    Çok güzel tarafsız gerçek bravo size küçük yatırımcının yanında olduğunuz için teşekkürler

  • anel magduru09 Aralık 2016 23:01

    tebrikler borsa gündem yonetici ve calısanları sizde olmasanız bu yatımcılar sesini duyuracak bi yer bulamayacak helal olsun hepinize

  • Dr_Okaan09 Aralık 2016 22:49

    Paravan şirkete 1,50 - 1,70 aralığından satılacak YALANI 0,50 - 0,70 arası imiş. #şeytanridvan sehven 1,50 - 1,70 yazmıştır. #anelt #anele #vertu #verusa bermuda #seytanridvan beşğeni için #spk göreve...

  • murat bey09 Aralık 2016 22:45

    rıdvan celik hergün sabah aksam beddualarımı semaya haykırıyorum . dileyim oki kanser olup acı icinde ölümü yavas yavas acı icinde tadasın

  • Dr_Okan09 Aralık 2016 22:43

    Haklı olan, 9 günde 90 defa KAP'a haber yollardı. n Rıdvan Jakuzi'de Küçük yatırımcıdan, dolandırdığı #anelt hisselerinin paralarını saymakla meşgul. #spk #anelt #anel #anelholdinge kayyum ata el koy.

  • Dr.Okan09 Aralık 2016 22:41

    #tesekkurler borsagundem #spk göreve #anelt #anele #anelholding kayyum ata tüm şirket ve mal varlıklarına el koy KY ezdirme spk. Rıdvan Çelikel İŞ ADAMI !!! Çok şükür Rabbimize iş adamı olmadığım için şükürler olsun. YAZIKLAR OLSUN. Çoçuğumuzun rızkına göz yuman dolandırıcılara.

  • Flappppp09 Aralık 2016 22:16

    Isyat gedik marbas ona bakin

  • Malum Grup hakkımızı yedirmeyiz09 Aralık 2016 21:56

    Hakkınızı .. Arayın Sesiz kalıp parayı bu adama yedirmeyin.Şikayet edin.Spk.bimer.cimer atın bir bile yeter.hırsızlar

  • YK09 Aralık 2016 21:53

    Rıdvan bey bana söyleseydin Hollanda da bir kişilik yerine...let go da .Yazık bu kagıdı alanlara

  • Hakkı BİLGİN09 Aralık 2016 21:36

    Teşekkürler Borsagündem bu nitelikli dolandırıcılığı ifşa ettiğin mağdurların dili olduğun için.Bu işin sonunda SPK da Küçük yatırımcıyı koruyorum diyerek uyguladığı yaptırımlar şirketin ve şirket ortaklarının hisselerini iyi fiyattan satmasına küçük yatırımcının da içi boşaltılmış şirketin pul olmuş kağıtlarının fukaraya kalmasına kayıtsız kalmasından payına düşeni alacaktır. Mağdurlar Cumhurbaşkanlığına,BİMER e,SPK ya ,MKK na,BİST e hatta Cumhuriyet savcılıklarına şikayet etsinler

  • Kemal09 Aralık 2016 21:28

    Besim Tibuk ta incelensin.

  • Kemal tanca09 Aralık 2016 21:27

    Bu kadar sessiz kalıyorsa başka planı .yine manupulasyon üzerine

  • Arda kutluata09 Aralık 2016 21:16

    Borsa gündem çok teşekkürler

  • Magdur Yatirimci09 Aralık 2016 20:57

    Zor sartlar altinda calisip biriktirdigimiz 3 kurus parayi hic ettin Ridvan Celikel. Insallah hem bu dunyada hem ahirette bunun cezasini cekersin. Amin

  • Veysel AKÇER09 Aralık 2016 20:18

    Ülkeye yatırım yapan yatırımcıların bu tip adamlar yüzünden yatırım yapmalarını engelliyorlar

  • Veysel AKÇER09 Aralık 2016 20:15

    Sonsuz teşekkürler yatırımcıların sesi oldugunuz için

  • Murat gnc09 Aralık 2016 20:09

    Borsa gündem sizden bir ricam olacak bimeks le ilgili bir inceleme yapıp yatırımcıya paylaşmanızı Rica ediyorum.

  • Yasin Demir09 Aralık 2016 20:05

    Devlet büyüklerimize sesleniyorum;yapılan bu soygunun hesabını sorun lütfen.

  • Murat gnc09 Aralık 2016 20:04

    Yazıklar olsun size ve buna çanak tutan spk nın adaletine... nasıl bir oyunun içinde insanlar! Spk bunları görmezden gelemezsin gerekeni yapman gerekiyor oynanan bu oyundan bir an önce dönülmesi gerekiyor insanların umutlarını hayallerini öyle kolay çalamazsiniz,zira adaletin olmadığı yerde insanlar adalet kurmaya calisirlar

  • Ayse Guneli09 Aralık 2016 19:20

    DOLANDIRILDIK :(

  • Okan Temelli09 Aralık 2016 19:19

    Borsagumdem iyi ki varsiniz

  • destek09 Aralık 2016 19:15

    Bu ilk değil son da olmayacak. Ama bu kadar alelade soygun da adama yuh dedirtiyor. Arkadaşlara sabırlar diliyorum.

  • müslüm yurttutmuş09 Aralık 2016 19:11

    siyasi büyüklerimiz sesimizi duyun bizi dolandırıcılara yem etmeyin.

  • Burçin gönül 09 Aralık 2016 18:45

    Ben üç yıldır hala boşanamadim,çocuk yok nafaka yok basit bir boşanma davası,yargıtayın tozlu raflarında sıra bekliyor, gençliğim gidiyor elimden ,her yere mail attım, yargıtaya da gittim bir an önce bitsin diye ama nafile. meclisin bir çok millet vekili hukukçu senin derdin kimin umrunda. . . . hisse aldım ertesi gün gözaltına gitti hisse senedi. nasıl güvenirsin böyle adalete !!!

  • Bahadır Yalçın09 Aralık 2016 18:45

    Anelt haberi için çok teşekkürler.Bu ülkenin sizin gibi habercilere çok ihtiyacı var...

  • Yılmaz Karaçoban09 Aralık 2016 18:37

    Kapa haber düşmesi maanidar...BG teşekkür nitelikli haberinden dolayı

  • ersin09 Aralık 2016 18:33

    Savcılara buradan suç duyurusunda bulunuyorum,,anele,,anelt,,vertu üçlüsü soygunun içinde.

  • TARIK09 Aralık 2016 18:31

    RTE OLAYA EL KOYMALIDIR,,TÜRKİYE SOYGUN ÜLKESİ OLMAMALIDIR.

  • ersan09 Aralık 2016 18:30

    ANELE-ANELT-VERTU BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ İYİ İNCELENMELİDİR,,SOYGUNUN ADRESİ BU ÜÇÜ.

  • uludag7209 Aralık 2016 18:26

    Kap a bugün bildikleri haber bile aslında ne büyük bir oyun olduğunun göstergesi, bu haberi yapmasaydınız o haber olmazdı, uzun vadeli planlı bir nitelikli dolandırıcılık konusunda detaylı incelenmesi gereken bir olay, Borsa Gündem'e sonsuz teşekkürler.

  • ibrahim09 Aralık 2016 18:14

    Borsagündem yayıncılık anlayışınıza teşekkür ederim. Anelt mağdurları olarak satış sürecinde alıcı firma olarak lanse edilen paravan şirket acredo hk. bilgileri yazmıştınız alış sürecinden 3 gün önce kuruldu vesaire. Hollandada yaşayan mağdur bir arkadaşımız muhasebecisi aracılığıyla ticari sicil kaydına erişti. Kayıt adresi bile fake olan bu firmanın sermayesi 18,000 euro. Şaka gibi milyonlarca dolarlık şirkete talip ama sermayesi 18,000 euro. Belgeleri mail ile gönderiyoruz lütfen yayınlayın. Bu kan rıdvan ve tayfasını cümle aleme ifşa edin lütfen

  • Tolga Daniş09 Aralık 2016 18:10

    VERTU halka arzında ne oldu geri alım garantisi ile GEREL hissesi alındı Sonra gerel bu hisseleri geri almadı GEREL de manipülasyon Halka açık VERTUda zarar VE VERTU HALKA ARZINDA GEREL e kaynak aktarma

  • Seagles209 Aralık 2016 17:35

    Admsiniz adam... Yatirimciyi koruyun biz size hep destek oluruz. Cok guzel arastirma olmus. Ellerinize saglik

  • ibrahim09 Aralık 2016 17:29

    Hollanda da yaşayan arkadaşlar Acredo firmasının kayıtlı adresine gitti bildiğin köhne apartman dairesi. Tamamen paravan şirket yani...

  • samigizelim09 Aralık 2016 17:17

    Bu habericin biz madurlara sesimizi duyurdugu icin sonsuz tesekurederiz Borsa Gundem calisanlarina saolun.

  • istemihan karamahmutoğlu09 Aralık 2016 17:11

    Anel telekomun içini boşalt değerli markaları Anel elektriğe sat, var mı böyle uyanıklık.

  • Tarık Tekin09 Aralık 2016 17:09

    Rahat olun. Batacaksak erkek gibi batalım. Buna sebebiyet veren her soysuz bu dünyada yatacak yer bulur ama öteki tarafta asla.

  • murat özsoy09 Aralık 2016 17:04

    sizin gibi cesur haberciler daima bu ülkeye gerçek hizmet edenlerdir

  • murat özsoy09 Aralık 2016 17:03

    haber yaptığınız için çok çok teşekkür ederiz. biz mağdurların sesi oldunuz

  • Kemal Dicleli09 Aralık 2016 16:45

    Evim barkim kul oldu yardim eden yok mu

  • cemil gürcan09 Aralık 2016 16:31

    spk şirketlerin her söylediğine inanıyorsa..biz kim inanalım.Bir kişilik paravan şirkete satış haberine göre neden izin veriyor

  • yasin çetin09 Aralık 2016 16:30

    anelt yi 1.50 ile 1.70 arası satacağız dediler kandırdılar şimdi muhatap bulamıyoruz

  • mehmet özer09 Aralık 2016 16:30

    Hepimize geçmiş olsun

  • Ramiz Saygin09 Aralık 2016 16:30

    Borsa Gundem helal olsun sana

  • Sezer Tekin09 Aralık 2016 16:29

    Lutfen borsagundem sirketle roportaj yapin.Ne yapacaklar?

  • cemil gürcan09 Aralık 2016 16:27

    spk o zaman şirketlerin her söylediğine inanıyorsa biz kime güvenelim?

  • ali al09 Aralık 2016 16:26

    iran da olsa bu adamı kesin asarlardı ülkemizde ise el üstünde tutulurlar.

  • ANELT09 Aralık 2016 16:21

    Tez zamanda hisse alımı için SPK ya başvurabilirmi acaba..

  • serpil atıç09 Aralık 2016 16:19

    Anel Telekom Borsa İstanbul tarafından ‘aktif bir faaliyeti kalmadığı’ gerekçesiyle işleme kapatılan ve 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle de ‘Yakın İzleme Pazarı’na alınan hissenin değeri 0.61 kuruş. 2010 yılında 3.40 TL’den halka arz edilen hisse şu an dibin dibinde. Kayıp yüzde 457. İşte vaatlerle çıkılan yolda, bir hissenin geldiği nokta. burası böyle bir ülke sonuş ları böyle ağır oluyor olan gene yatırımcıya oluyor anel şirketti yari belli eğer böyle bir dolap çevirdiyse bunu ispatlarsın ve gidersin şirkettine el koyarsın madurların parasını ödersin ey SPK sana açık görey değilmi bu ?

  • simin bozok09 Aralık 2016 16:16

    şirketten açıklama bekliyoruz, ama şu an bizden çarptığı paraları yalılarında yemek ile meşgul heralde

  • Talha09 Aralık 2016 16:14

    Bu serefsizler bizi yedi bitirdi.15 bin zararla sattik.

  • Tugay Pirgon09 Aralık 2016 16:12

    Bence bu duruma kimse duyarsiz kalamayacak... tesekkuler Borsagundem

  • MUHAMMED09 Aralık 2016 16:12

    NEREDE SPK NEREDE DEVLET BÜYÜKLERİMİZ KAYYUM ATANSIN

  • kutan09 Aralık 2016 16:10

    global holdigte zengin oldu yatırımcı mağdur.

  • müslüm yurttutmuş09 Aralık 2016 16:09

    yazıklar olsun, milletin kul hakkına girmek bu kadar kolay mı ?

  • Sukran Odemis09 Aralık 2016 16:09

    Kumar oynasak daha iyi hic olmazsa kazanirsan misli ile aliyorsun

  • MUHAMMED ÖZYİĞİT09 Aralık 2016 16:08

    VERASA TURK NİÇİN ANELE AÇTIĞI DAVAN FERAGAT ETTİ

  • Riza Durmaz09 Aralık 2016 16:08

    Ne zaman devlet bu dolandiricilari gozaltina alacak

  • MUSTAFA AYDIN09 Aralık 2016 15:58

    RIDVAN CELIKEL isimli bu şahıs bu Anel Telekom operasyonuyla binlerce insanı perişan etti.Seni Allaha havale ediyorum ama bütün sorumlular hakkında da -BIST yönetimi ve SPK dahil- suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum tüm mağdurları ! ! !

  • serap sırma güler09 Aralık 2016 15:51

    Hollanda daki şirket paravan bir şirket, tek çalışanı var ve para ile kiralanabiliyor. Oscara aday gösterilebilecek bir kurgu ile dolandırıcılık yapılmış.

  • Ahmet Atmaca09 Aralık 2016 15:43

    Cesurca haber için teşekürler

  • Taner sever09 Aralık 2016 15:43

    Helal olsun birde kipa yı unutmayın kipa sadece manipülasyon yapmıyor yurtdışına para da aktarıyor

  • Can Güzell09 Aralık 2016 15:37

    Dolandırıcı hala Türkiye de ise devlet farkına vardığı an gerekeni yapar...O sıfatsızda bi telefonla haber yapar kagıt normale döner...hep böyle olmadı mı

  • emekli09 Aralık 2016 15:35

    bizim borsadan ekmek cıkmaz hala anlamayan ky öpülmeye devam etsin

  • İsmail Muzaç09 Aralık 2016 15:35

    KY'nin mağduriyetini haberleştirdiğiniz için çok teşekkürler. Devlet ve SPK biraz adam olsa bu RIdvan ve bunun gibilere bu dünyayı dar eder ama nerde. SPK bürokratları atı alan üsküdarı geçtikten, tüm mal ky'ye yüklendikten sonra devreye girip güya KY'yi koruyorur.

  • Cem ozanlı09 Aralık 2016 15:35

    D listesine ekleyin Rıdvan Çelikel

  • İsmail Muzaç09 Aralık 2016 15:34

    Tesekkurler. İnsallah yetkililerde bu duruma mudahil olur. Dolar bozdurup hisse alan kucuk yatirimci ezilmez. Borsada kaybedebiliriz kabul ama resmen soyulduk. Bu soyguna dur diyecek bir anadolu aslani yokmu. Reis duy sesimizi

  • Umut cemil karabela09 Aralık 2016 15:30

    Anele olduğu yerde duruyorsa..rıdvanda... Spk cezayı Anele kesmeli ki ders olsun

  • Serkan BAT09 Aralık 2016 15:29

    Borsa gündeme şükranlarımı sunuyorum. Biz küçük yatırımcının sorunlarını yazan, bizlerin yanında olan birilerini görrmek bizi mutlu ediyor.TEŞEKKÜRLER BORSA GÜNDEM

  • Serkan BAT09 Aralık 2016 15:29

    Borsa gündeme şükranlarımı sunuyorum. Biz küçük yatırımcının sorunlarını yazan, bizlerin yanında olan birilerini görrmek bizi mutlu ediyor.TEŞEKKÜRLER BORSA GÜNDEM

  • Kerim seyit09 Aralık 2016 15:29

    Bunu siz fark ediyorsunuz da devlet neden bişey yapmıyor..Başka bi hikaye gibi

  • Gerçek Coşar09 Aralık 2016 15:27

    Haram olsun..sağlığından olsun rıdvan Çelikel...üçkağıtçı

  • Yusuf g09 Aralık 2016 15:26

    Size helal olsun. Büyük patronlara yaranmak yerine hak adalet peşinde oldugunuz, gerçek habercilik yaptıgınız için tebrikler. AnelTelekom bu perişanlıgın hesabını bir şekilde vermelidir. SPK da gerçek görevini yerine getirmelidir

  • Saban S09 Aralık 2016 15:25

    Nasil is bu arkadaslar bu sirket ne zaman aciklama yapacak bunun pesine derhal dusulmeli bence kimse guvenipte borsaya yatirim yapmasinmi ondan sonra dolar yukseldi insanlar napsin soyguncular oldugu surece borsata cikan bir kagit 3.5 tlden aliniyor daha sonra .60 kurus Allah sizi kahreder insallah.

  • umit09 Aralık 2016 15:24

    borsa.gündeme dürüst, tarafsız haberciliği için teşekkür ederiz. dolandırıcıların ipliğini artık birisi pazara çıkarmalı..

  • magdur yatırımcı 309 Aralık 2016 15:19

    aradan 4-5 gün geçtikten sonra VERUSA haber yollamaya başlıyor, biz şu gün 1 milyon lot sattık, geçen gün 2 milyon lot sattık.. Verusa elindeki çöp olmuş ANELT hisselerini yüksek fiyattan bir güzel bize satıyor. (davaları niye geri çektikleri anlaşıldı, aralarında bizi düdüklemek için anlaşmışlar) sonuç olarak satış haberi iptal edildi diye bir haber yollanıyor, hisse gözaltı pazarına gidiyor.

  • Eşref Kaya09 Aralık 2016 15:18

    Bu Yüce Devletin sayın Yetkilileri.Size sesleniyorum.Bütün mağdur arkadaşlarım adına ve ben ki Devleti için seve seve canını feda edebilecek vatandaşlar olarak,Anel Telekomünikasyon şirketinin göz göre göre bizi nasıl dolandırdığını,biz küçük yatırımcılar olarak küçük birikimlerimizi hileli şirket İşletmesiyle haksız kazanca dönüştürmesine izin vermeyin lütfen.Devletimize Güveniyoruz.

  • Ramazan sumer09 Aralık 2016 15:16

    Tesekkurler. İnsallah yetkililerde bu duruma mudahil olur. Dolar bozdurup hisse alan kucuk yatirimci ezilmez. Borsada kaybedebiliriz kabul ama resmen soyulduk. Bu soyguna dur diyecek bir anadolu aslani yokmu. Reis duy sesimizi

  • dolandırılan mağdur yatırımcı09 Aralık 2016 15:10

    Son durum şöyle, Verusanın açtığı mahkemelerden kurtulan temize çıkmış patron, Elindeki çöp ANELT hisselerinden kurtulan VERUSA Tek çalışanı olan ve gözaltı pazarındaki yüksek fiyattan alınmış ANELT hisseleri ile başbaşa kalmış küçük yatırımcı ordusu.. yazıklar olsun yaa yazıklar olsun yaa bu nitelikli dolandırıcılık değilse nedir ya nedir söyleyin nedir ?

  • magdur yatırımcı09 Aralık 2016 15:09

    Şirketin bir çalışını kalmış, şirket faaliyetlerini durdurmuş. patron durumun farkında. Yurt dışında bir şirket kuruyorsun o şirket gidip ANELT yi ben 1.50-1.70 arası bir fiyattan almaya talibim diyor. Sonra hisse fiyatları yabancı ortak geliyor diye yükseliyor ve dönen dolaptan habersiz küçük yatırımcı hisseye giriyor.

  • Yavuz Demir09 Aralık 2016 15:06

    Yetmedimi kucuk yatirimcinin soyuldugu

  • Hayri Guner09 Aralık 2016 15:04

    Simdi bu hirsizlardan k8m hesap soracak

  • aneltzede09 Aralık 2016 15:02

    Bunca yıldır borsaciyim boylesini ne duydum ne gördüm. Resmen soyulduk ya.

  • Yahya AKOVA09 Aralık 2016 15:02

    YAZIKLAR OLSUN SİZE !!!!

  • yatırımcı09 Aralık 2016 15:00

    ataç inş-mert gıda-nerede bu şirketlerin kalleş patronları spk nerede hesap soran yok kan emiciler bir olmuş vatandaşı emiyorlar.

  • Tekin berberoglu09 Aralık 2016 15:00

    Bu dolandiriciligin uzerine kim yatabilir

  • Serap Sensoz09 Aralık 2016 14:59

    Borsagundem size cok tesekkurler habercilik budur.

  • Yunus 09 Aralık 2016 14:58

    bu yapılanlar resmen dolandırıcılık devletimize sonuna kadar güveniyoruz.Mutlaka hesabını soracaktır.

  • Yasin c09 Aralık 2016 14:55

    Bizim sesimizi duyurdugu icin borsa gundem e cok tsk ederim

  • ibrahim09 Aralık 2016 14:54

    KY'nin mağduriyetini haberleştirdiğiniz için çok teşekkürler. Devlet ve SPK biraz adam olsa bu RIdvan ve bunun gibilere bu dünyayı dar eder ama nerde. SPK bürokratları atı alan üsküdarı geçtikten, tüm mal ky'ye yüklendikten sonra devreye girip güya KY'yi koruyorur.

  • Ahmet Afaktan 09 Aralık 2016 14:54

    Spk ve kap işbirliği #anelt#anele

  • yatırımcı09 Aralık 2016 14:49

    yatırımcının parasını haksız olarak yediyseniz.allah size kan kustursun.hiç tereddüt etmem eninde sonunda kustururda.

  • tv09 Aralık 2016 14:36

    peki bunlara kim musade ediyor niçin insanlar magdur ediliyor neşirketler atıldı borsadan ranlolar ataçlar mangolar niçin hesap sorulamıyor

  • Memet M. YAZICI09 Aralık 2016 14:20

    Hissenin tezgahtarligini yapan "M.M.Y." nin da ifadesi alinsin. Aslinda tum piyasaya reklami yapan o oldu.

  • Ky09 Aralık 2016 14:17

    Yazik cok yazik

  • Denizhan eken09 Aralık 2016 14:09

    Gerçekten yazık.Rıdvan bey böyle şeylere gerek yok.Para lazımsa söyle.gönderelim.

  • ismail Muzaç09 Aralık 2016 14:08

    tsjk ler elize va ağziniza saglik bu dolandırıcıları boyle ifsa etmek gerek haydi SPK göreve

  • Aslı Yurttan09 Aralık 2016 14:06

    Mağdur olan ky düşündüğünüz için teşekkürler

  • Kazim Gulet09 Aralık 2016 14:06

    Buyuk soygun!!!

  • Kazim guler09 Aralık 2016 14:06

    Yetkililere soruyorum zaten bir avuc kalmis kucuk yatirimci,boyle dolandiriciliklarla nasil yatirim yapabilir.

  • İsmail can09 Aralık 2016 14:05

    Spk uyuyor mu ne

  • GOLDAS09 Aralık 2016 14:04

    GOLDAS DAVALARI NE OLDU? NE ACIKLAMA VAR NE DE BiLGiLENDiRME VAR.YATIRIMCININ MAGDURiYETi NE ZAMAN BiTECEK?

  • Mehmet özen09 Aralık 2016 14:01

    En küçüğünün bile 15000 tl si 6100 lira vay bee

  • Ahmet akar09 Aralık 2016 14:00

    Kap açıklamaları kagıdı sattıktan sonra...anelti boşaltıktan sonra geliyor...spk önceden tedbir almalıydı

  • Metin Doru09 Aralık 2016 14:00

    Teşekkürler küçük yatırımcıyı koruduğunuz için

  • Vb09 Aralık 2016 13:57

    Adamlar anel yapı ve diğer bazı varlıklar uzerinden anlaşmazlığa düşülmüş problemleri ANELE ile ANELT i birleştirerek klaylıkla aşabilirdi ama iki yıl farklı bildirim ve dolabaçlı oyunlarla hisse doldur boşaltla cep oldurma daha işlerine geldi.

  • Behic Cumhur09 Aralık 2016 13:56

    Kasada para var sirkete talip var sirket karda gozukuyor.spknin kontrolunde gozukuyor hersey.eeee kucuk yatirimcinin yatirim yapiyor.sonra satis yalan sirketin icini bosalt.bunda kucuk yatirimcinin sucu ne????

  • Orhan Dalbaz09 Aralık 2016 13:52

    Nasil goz yumulabiliyor boyle bir dolandiriciliga.borsa gundem cok tesekkurler.

  • nesihat09 Aralık 2016 13:52

    birdaha yazıyorum spk mkp yok herkes kendini kurtarsın spk atteye gitti

  • Abdullah Türk09 Aralık 2016 13:49

    Yapılan manüpilasyona karşılık güzel bir habercilik örneği tebrikler...

  • mağdur anelt yatırımcısı09 Aralık 2016 13:49

    Sesimizi duyup bize yardım edecek bir Devlet yetkilisi yok mu? bizlerin çoçuklarımızın geleceği gitti kim bu oyuna dur diyecek?

  • Ahmet ünlü 09 Aralık 2016 13:47

    Aynı hainlikleri besim tibuk yapıyor sen ne yapıyorsun diye soran mı var

  • Has Yorum09 Aralık 2016 13:44

    Bunun hesabını vermeli Rıdvan ÇELİKEL...İnsanların emeğini yalan dolanla sömürmenin bir karşılığı olmalı. Millet olarak darbeye darbe yapmışız, sen milletin üzerinde misin bay patron.

  • murat deniz09 Aralık 2016 13:44

    dişimden tırnağımdan ayırdığım para 3 günde pul oldu. bu haksızlıkta parmağı olanlara hakkımı helal etmiyorum. haram zıkkım olsun inşallah.

  • Yıldıray küçük09 Aralık 2016 13:42

    Teşekkür. Ederim.gerçekleri tarafsızca haber yaptığınız için

  • murat calis09 Aralık 2016 13:41

    Sizi takdir etmememek elde değil...bir kez daha anladık ki borsagundem.com gerçek bir yatırımcı dostu,haklının herkes yaninda olabilir ama haksızın karşısında yalniz cesurlar ve bağımsız kişilikler durabilir;iyiki varsiniz...

  • Yatırımcı09 Aralık 2016 13:37

    BİST te hala keriz var demek ki.

  • Tolga Danişl09 Aralık 2016 13:33

    SPK Kap a yapılan açıklamaların takipçisi olmalı Zira Kap a yapılan açıklamalar manipülasyon aracı oldu

  • Küçük Borsacı09 Aralık 2016 13:26

    Adam dişlerini çıkarmış sırıtıyor Milleti iyi silkelemiş belli

  • Poppyserkan09 Aralık 2016 13:22

    Trilyonluk doygun nerde bu adalet nerde devlet bunlara kim dur diyecek

  • Poppyserkan09 Aralık 2016 13:21

    Tüm milleti perişan ettiniz Allah sizi bildiği gibi yapsin