E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiALYAG: Satış görüşmeleri başlıyor---

ALYAG: Satış görüşmeleri başlıyor

ALYAG: Satış görüşmeleri başlıyor
20 Kasım 2017 - 10:10 borsagundem.com

Altınyağ'daki stratejik ortaklık, satış gelişmesi hisseye alım getirdi

Altınyağ hissesi yükselişte. Yatırımlarla güçlenen şirket yurtdışında parlayan yıldız oldu ve stratejik gelişmeler için harekete geçildi.

Uluslararası tarım emtia şirketlerine, Altınyağ'ın satışı için görüşmelere başlanmasına yönelik yönetim kurulu kararı alındı.

Yatırımcılar açısından olumlu karşılanan bu haber ile hisse yüzde 11'e yakın primle 1.14 lira seviyesinde işlem görüyor.

* SAYFADA YER ALAN BİLGİLER TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kırkağaç20 Kasım 2017 18:28

    İkinci bir Banvit olurmu olur ama satış iptal olursa şemsiye girer ve içerde açılır Allah korusun dikkat etmek gerekir risk her zaman vardır stop etmesini bilen kazanır

  • Mustafa Kırkağaç22 Kasım 2017 20:09

    Evet maalesef ikinci bir ASELSAN depremi meydana geldi geçmiş olsun elinde keser olan varsa sap meydanda şemsiye girer ve içerde açılır demiştim keşke ben yanılmış olsaydım ama bizim borsa bu maalesef