E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında gözler FED toplantısında---

Altında gözler FED toplantısında

Altında gözler FED toplantısında
27 Temmuz 2016 - 08:31 borsagundem.com

Altın 1319 seviyelerinde yatay seyrediyor

BOJ ve FED toplantısı öncesi küresel hisse senedi piyasası ve dolar endeksindeki hareketlerin yanı sıra ABD verilerine bağlı fiyatlamalarına devam eden Altın, gün boyunca hafif alıcılı bir seyir izledi. Asya seansında 1320 Dolar seviyesine toparlanma gösteren Altın, günün devamında da 1313-1325 aralığında çift yönlü kısa hareketlerle gelişmeleri fiyatladı. 

Ons altın dün 1313 dolar seviyesini gördükten sonra gelen alımlarla kapanışını 1320 dolardan gerçekleştirdi. Yeni günde ise 0.09 düşüşle 1319 seviyesinde yatay seyir izliyor.

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Weale'nin açıklamasında İngiltere ekonomisinin ek teşviğe ihtiyacının olacağını söylemesi Brexit kaygılarını hatırlattı. Amerika'da ise yeni konut satışlarında yüzde 3.5 ile son sekiz yılın en yüksek artışı görülürken tüketici güveninde de beklentilerin üzerinde artış görülmesi Amerikan ekonomisindeki toparlanmanın devam ettiğini gösterdi.

Bugün Amerika'da yoğun veri akışı yaşanacakken çekirdek dayanıklı mal siparişleri, askıdaki konut satışları, ham petrol stokları ve FED faiz kararı yakından takipp edilecektir.

Analistlere göre teknik olarak altın 1319 dolar seviyesinde işlem görürken gevşemenin devamı durumunda 1317 ve 1312 seviyeleri olası alımlar görülmesi durumunda ise 1322 ve 1327 seviyeleri görülebilir.

Petrol fiyatlarında aşağı hareket devam ediyor

 

Borsa'da dolar ve bilançolar takip edilmeli

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)