E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın Powell öncesi kayıplarını korudu---

Altın Powell öncesi kayıplarını korudu

Altın Powell öncesi kayıplarını korudu
17 Temmuz 2018 - 08:39 borsagundem.com

Altın fiyatları, Fed Başkanı Powell'ın bugün yapacağı konuşma öncesi kaybını korudu

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın dış ticaret gerilimleri ve parasal sıkılaştırmanın izleyeceği yol hakkında işaretler vermesi beklenen konuşması öncesi iki günlük kaybını korudu. Yatırımcılar beş gün üst üste exchange traded fonlarındaki (ETF) altın varlıklarını düşürdü.

Spot altın, önceki iki günde yüzde 0.5 düştükten sonra yüzde 0.1 daha gerileyerek Singapur saati ile 09:17'de ons başına 1,239.17 dolara indi.

Altın Temmuz 2017'den bu yana en düşük kapanışını gerçekleştirdi.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi Pazartesi günü yüzde 0.2 düştükten sonra yatay seyretti.

Fed Başkanı Powell Salı günü Senato Bankacılık Komitesi'ne yarı yıl Para Politikası Raporunu sunacak ve soruları yanıtlayacak ve ertesi gün de Temsilciler Meclisi'nde konuşacak.

Bloomberg'in derlediği verilere göre, altın destekli ETF'lerdeki altın varlıkları 2,158.1 tona inerek Mart ayından bu ana en düşük seviyesine geriledi.

Diğer değerli metalledden, spot gümüş yüzde 0.2 düşerken, platin yüzde 0.2 yükseldi ve palladyum, Pazartesi günü yüzde 2 kayıpla 6 Nisan'dan bu yana en düşük kapanışını gerçekleştirdikten sonra fazla değişmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)