E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın iki günlük düşüş sonrası yatay seyretti---

Altın iki günlük düşüş sonrası yatay seyretti

Altın iki günlük düşüş sonrası yatay seyretti
25 Eylül 2018 - 08:45 borsagundem.com

Altın fiyatları, Fed'in faiz artırımına gitmesi beklenen toplantı öncesi iki günlük düşüşün ardından yatay seyretti

Altın fiyatları, Fed'in bu haftaki toplantısında gösterge faizi bu yıl üçüncü kez artırmasının beklenmesi ile birlikte iki günlük düşüşün ardından kaybını korudu. Palladyum 7 ayın zirvesine tırmandı.

Spot altın fazla değişmeyerek Singapur saati ile 11:13'te ons başına 1,199.17 dolarda kaldı ve Perşembe kapanışından bu yana yüzde 0.7 geriledi.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi, Pazartesi günü yüzde 0.2 yükseldikten sonra yatay seyretti.

Fed Çarşamba günü iki günlük toplantısını sonuçlandıracak ve toplantının ardından Fed Başkanı Jerome Powell basın toplantısı düzenleyecek.

Singapur'da GoldSilver Central idari direktörü Brian Lan, "Yatırımcılar büyük ihtimalle Fed faiz artırımını fiyatladı ve eğer Fed gelecekteki faiz artırımlarına ilişkin niyetini açıklarsa altın fiyatlarında hareketlenme olabilir," dedi ve "Yatırımcılar ayrıca Brexit gelişmelerini ve ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşını da yakından izliyor" şeklinde görüş bildirdi.

Diğer değerli metallerden;

Spot gümüş ons başına 14.2496 dolar seviyelerinde yatay seyretti.

Platin yüzde 0.1 yükselerek ons başına 828.14 dolara çıktı.

Palladyum, ons başına 1,062.37 dolar seviyelerine çekilmeden önce, yüzde 0.3 yükselerek 1,064.28 dolar ile 27 Şubat'tan bu yana en yüksek seviyesini gördü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)