E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAlternatif YO borsa kotundan çıkarılıyor---

Alternatif YO borsa kotundan çıkarılıyor

Alternatif YO borsa kotundan çıkarılıyor
22 Ekim 2014 - 08:57 borsagundem.com

Alternatif YO payları bugünden itibaren Borsa kotundan çıkarılarak işlem görmekten men edilecek

Borsa İstanbul'dan bir şirket daha ayrılıyor. Kurumsal Ürünler Pazarı'nda işlem gören Alternatif YO payları bugünden itibaren borsa kotundan çıkarılacak ve paylar sürekli işlem görmekten men edilecek.

Borsa İstanbul'un konu ile ilgili KAP'ta yayınlanan kararı şöyle:

''Borsamız Yönetim Kurulunun 04/09/2014 tarihli toplantısında, payları Borsamız Kurumsal Ürünler Pazar'da işlem gören Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) nin 29/09/2014 tarihli Genel Kurul Toplantısında alınacak tasfiye kararı Ticaret Siciline tescil edildiğinde, işlem sırasının kapatılıp, Kotasyon Yönetmeliği'nin 24. maddesinin (f) bendi gereğince Şirket paylarının sürekli olarak işlem görmekten men edilerek Borsa Kotundan ve Borsa Pazarlarından çıkarılmasına karar verilmişti.
Şirketin 29/09/2014  tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantı sonuçlarının tescil edildiği 21/10/2014 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanmıştır.

Bu kapsamda Şirket payları 22/10/2014 tarihinden geçerli olmak üzere Borsamız kotundan ve pazarlarından çıkarılarak sürekli olarak işlem görmekten men edilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)