E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya,Yunanistan'ı kurtarma konusunda kararlı---

Almanya,Yunanistan'ı kurtarma konusunda kararlı

Almanya,Yunanistan'ı kurtarma konusunda kararlı
17 Şubat 2017 - 14:32 borsagundem.com

Almanya Yunanistan'ı kurtarma konusunda aşama kaydedilirken bu planlamanın içerisinde IMF'in bu programda yer alması zorunlu olan görüşümüz değişmedi dedi

Almanya Maliye Bakanlığı Sözcüsü, IMF'in Yunanistan kurtarma programına katılımının zaruri olduğu yönündeki hükümet görüşünün değişmediği söyledi. CSC Başkan Yardımcısı Manfered'in görüşlerini değiştirmeyen IMF'in kurtarma programına katılmamasına izin verilmesi gerektiği yönündeki sözleri sonrasında açıklama yapan Sözcü, "Her zaman IMF'in programa katılımının zaruri olduğunu söyledik. Bu duruşumuzda değişiklik yok" diye konuştu. Sözcü, Atina'da Yunan yetkililer ile kreditör kurumlar arasında yapılan görüşmelerde iyi ilerleme sağlandığını duyduklarını belirtirken,"Görüşlerde birbirine yaklaşma var. Ancak, kurtarma gözden geçirmesinin tamamlandığı dair nihai bir kararın Pazartesi günü alınmasını sağlamaya yetecek bir ilerleme henüz gerçekleşmedi" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)