E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'da saldırı: 8 ölü---

Almanya'da saldırı: 8 ölü

Almanya'da saldırı: 8 ölü
22 Temmuz 2016 - 20:13 borsagundem.com

Münih kentindeki alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü bildirildi. Saldırganların hala firarda olduğu olay sonrası Münih'te OHAL ilan edildi

Almanya'nın Münih kentindeki bir alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü bildirildi. Almanya saatiyle 18.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırının ardından saldırganların firarda olduğu belirtildi.

Reuters'ın dünya basınına son dakika haberi olarak duyurduğu bilgiye göre, akşam saatlerinde Münih'te olağanüstü hal ilan edildi.

MÜNİH POLİSİ: OLAY ÇOK KARMAŞIK
Münih polisi, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada, olayın çok karmaşık olduğunu ve Mosach ilçesindeki "Olympia-Einkaufszentrum" adlı alışveriş merkezindeki saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünü duyurdu. Münih Polisi aynı zamanda, can güvenliği nedeniyle Münihlilerin evlerinden çıkmamasını istedi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ MÜNİH OLİMPİYATLARININ YAPILDIĞI YERE ÇOK YAKIN!
1972 Münih Olimpiyatları'nın yapıldığı yere çok yakın olan Olimpiyat alışveriş merkezinde başlayan silahlı saldırıda en az 8 kişinin öldüğü belirtiliyor. Çok sayıda kişinin de yaralandığı olayda, bilançonun ağırlaşmasından endişe ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)