E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'da PYD/PKK dehşeti---

Almanya'da PYD/PKK dehşeti

Almanya'da PYD/PKK dehşeti
03 Şubat 2018 - 04:26 borsagundem.com

Salzgitter-Lebenstedt kentinde gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, önlerinden geçmekte olan Türk vatandaşı İbrahim Yıldız'ın otomobiline saldırdı. Otomobilde bulunan çocuklar büyük korku yaşadı

Almanya'nın Salzgitter-Lebenstedt şehrinde dün gösteri yapan terör örgütü PYD/ PKK yandaşları bir Türk vatandaşının aracına sopalarla saldırdı.

Salzgitter-Lebenstedt kentinde esnaf Bülent Demir (42) yaptığı açıklamada, terör yandaşları tarafından saldırıya uğrayan İbrahim Yıldız'ın aracında çocuklarının da bulunduğunu belirtti.

Demir, "600 civarında PYD/PKK yandaşları şehir merkezinde gösteri yaparken, yoldan aracı ile geçen İbrahim Yıldız'ı fark edip aracına saldırdılar. Aracın içinde çocukları da vardı. Çocukları çok korktu. İbrahim'in abisi Mustafa Yıldız da olayı görüntüledi. Görüntülerde, terör örgütü yandaşlarının pankart ve bez parçalarını taşıdıkları sopaları ile İbrahim kardeşimin aracına acımasızca vuruyorlar ve küfür ediyorlar. Saldırı sonrası araçta büyük hasar meydana geldi" ifadelerini kullandı.

Olay sonrası polis soruşturma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hep sorun03 Şubat 2018 11:26

    Türkiye bitti , Almanyanın da içine ediyorlar

  • demirkan 03 Şubat 2018 13:00

    Türkiye bitmez.anca yeşeriyor. Diyarbakır şırnak Hakkâri uludere pırıl pırıl olmuş. Kürt kardeş lerimiz de.bu şerefsizleri desteklemiyor artık. gerçek yüzlerini gördü. .

  • ergn03 Şubat 2018 10:22

    Evet aynen.Tespit edip atın vatandaşlıktan.Gelemesinler istemedikleri memleketlerine.

  • oktay doğaner03 Şubat 2018 08:47

    bu eylemi yapan namussuzlar tespit edilip vatandaşlıktan çıkarma TÜRKİYE ye sokmama gıyabında yargılama gibi işlemler uygulansın bak o zaman sonuç ne oluyor.