E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlmanya Fenerbahçeliler Dernekleri Frankfurt'ta buluştu---

Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Frankfurt'ta buluştu

Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Frankfurt'ta buluştu
19 Ocak 2017 - 11:34 borsagundem.com

Almanya'da Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ilişkin faaliyet yapan 11 dernek bir araya geldi

Almanya’da Fenerbahçe kulübünün resmi faaliyet yapan 11 Fenerbahçeliler Derneği’nin oluşturduğu Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği’nin (AFDB)başkanı ve yöneticileri, Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği organizasyonuyla bu şehirde bir araya geldi. Toplantıya Berlin’in dışında Köln,Hamburg, Reutlingen, Bremen, Augsburg, Dortmund, Lanshud, Koblenz ve Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği katıldı.

Her derneğin 3 delege ile hazır bulunduğu toplantıya Frankfurt Başkanı Tunç Çolak, Reutlingen Başkanı Derya Turan, Augsburg Başkanı Kani Altıntaş, As Başkan M.Akif Iyigüven, Landshud Başkanı Kayhan Özdemir, Köln Başkanı Yusuf Keskin ve As Başkan Aykut Işıklar, Koblenz Başkanı Fevzi Kaplan, Dortmund Başkanı Sezgin Böler, Hamburg Başkanı Mustafa Çömlek, Bremen Başkanı Selçuk Sevinç, Stuttgart Başkanı Salih Şahin katıldı. Berlin Dernek yöneticilerinin Frankfurt’a gelemediği toplantıya telefonla katılan Berlin Başkanı Cem Alışık alınan kararlara saygılıyım“ dedi.

AFDB BAŞKAN HER 6 AYDA BİR DEĞİŞECEK

Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'nin Frankfurt toplantısı Ulu Önder Atatürk ve şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Köln Fenerbahçeliler Derneği As Başkanı Yakup Işıklar "AFDB’nin yeniden aktif hale getirecek komite veya yönetim kurulu oluşturalım mı? gündem maddesini tartışmaya açtı. Dernek Başkanları ve yöneticiler yaptıkları değerlendirmeler sonunda birliğin öneminde hemfikir olundu. AFDB’nin yeni dönemdeki yapısının verimli ve devamlı olması ile ilgili “başkanlardan oluşan üst karar organı ve dönüşümlü başkanlık“ sistemi benimsendi.

TUNÇ ÇOLAK: 1 MİLYON ÜYE KAMPANYASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tunç Çolak, derneklere üye sayılarının artmasını sağlayacak faaliyetler yapacaklarını belirterek, “Amatör veya profesyonel takımlarda top koşturan Fenerbahçeli gençleri tarayıp, izleyerek kulübe bildirecek yapıyı oluşturacağız. Ayrıca Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçemiz için çok önemsediği, 1 Milyon üye kampanyası ve sosyal sorumluluk projelerine destek vereceğiz. Bu çalışmaları Fenerbahçeli taraftarlarımızla, dernek başkanlarımızla başarabilecek maddi, manevi güce ve eğitime sahibiz“ dedi. Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantıda 16-17 Eylül 2017’de Stuttgart’ta toplanma kararı aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)