E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiAlmanlardan ‘tren’ çağrısı---

Almanlardan ‘tren’ çağrısı

Almanlardan ‘tren’ çağrısı
22 Eylül 2018 - 07:16 borsagundem.com

VDB Başkanı Schuppe, “Türkiye’nin tren altyapısını Alman teknolojisini kullanarak Türkiye’de üreterek kuralım” dedi.

Alman Demiryolları Sanayisi Birliği (VDB) Başkanı Axel Schuppe, VDB’deki birçok Alman şirketinin Türkiye’de yatırımları ve şubesi bulunduğunu ifade ederek, “Türkiye’nin tren altyapısını Alman teknolojisini kullanarak Türkiye’de üreterek kuralım” dedi. Demir yolları genellikle kamu finansmanıyla kurulduğu için burada ortaklıkların önemli olduğunu vurgula Schuppe, şunları kaydetti:

‘Yatırımlar artacak’ 

“Temsil ettiğim VDB’deki birçok Alman şirketinin Türkiye’de yatırımları ve şubesi var. Bunlar sadece büyük şirketler değil.  Birçok KOBİ de Türkiye’de iş yapıyor. Bunlar kaliteli iş yapıyor ve insanlara eğitim veriyor. Ülkenin tren altyapısını Alman teknolojisini kullanarak Türkiye’de üreterek kuralım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hilmi22 Eylül 2018 21:16

    Şuda var kamuda demir yolları hazıneye kar değil zarar getiriyosa verilebilir ama ileriki zamanlarda gelişince karı zararından çok olacak biz geliştirmeliyiz

  • Hilmi 22 Eylül 2018 21:14

    Burda onlara göre işcilik ucuz tabi burda yapmak ister adam 300 euro verecek işciye orda 2000 veriyo herşey ucuz onkara göre burda ama bu fırsatı vermemeliyiz

  • 100 yıl önce22 Eylül 2018 20:22

    Tüm demir yollarının işletme hakkı almanlarındı. O kurtuluş savaşında verilen canlar boşuna olmuş oluyor öyleyse. Yine dönüp dolaşıp aynı yerdeyiz. Yazık.

  • Cego22 Eylül 2018 10:53

    Bunlarda bir cacık olmaz yerli milli hepsi hikaye. Sadece para dilenirler. Gerisi hikaye

  • Urla22 Eylül 2018 08:46

    Milli oto dediler, Almanlar tren satıyor bunlara:)

  • kerim22 Eylül 2018 12:58

    Otomobilde yapariz tren de ucakd gemide fuze de yapariz kmi tutar bizi azgin bir sel gibi olmusuz....mkorma bu safaklarda yuzen alsancak

  • Türkoğlutürk 22 Eylül 2018 12:51

    Vagon fabrikasını kapatıp çinle vagon üreteceğiz diyenler, lokomatif fabrikasını kapatıp almanla ortak lokomatif yapmak. Sonrada chp yi beğenmemek. Dünyanın dalga geçtiği iktidarın a haber sayesinde kendini bir şey sanması. Koyunların çoban istemesi.. Türk malı damgaxından rahatsız olup yerli üretim damgası icat etme. Amerikadaki görüşmede memurlarca yolcu edilmeden utanmama. Dün tükürdüğünü bugün yalama.

  • ...22 Eylül 2018 11:25

    klasik chp zekası...