E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanlardan flaş Türkiye iddiası---

Almanlardan flaş Türkiye iddiası

Almanlardan flaş Türkiye iddiası
17 Ocak 2018 - 12:10 borsagundem.com

Almanya'nın önemli gazetelerinden Die Welt, Türkiye ve Almanya ilişkileri üzerine çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi...

Alman basını Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir habere imza attı. Bugün yayınlanan haberde Die Welt, Türkiye ve Almanya'nın bir yıla yakın bir süredir iki ülke arasında yaşanan siyasi gerginliğin ardından başlıca konu terörle mücadele olmak üzere tekrar hükümetler arası görüşmelere başlamak istediğini yazdı.

Die Welt gazetesindeki habere göre, Almanya İçişleri Bakanlığı'ndan yetkililer ile Türk yetkililer bugün Berlin'de bir araya gelecek.

Gazetenin "Teröre karşı Almanya ve Türkiye yakınlaşıyor" başlıklı haberinde, DEAŞ'lı teröristlerle mücadele konusunda Türkiye ile "yakın işbirliği gerektiğini" ve hükümet temsilcilerinin bir yıla yakın bir sürenin ardından tekrar masaya oturacağını yazdı.

Güvenlik yetkililerine dayandırılan haberde Almanya İçişleri Bakanlıklarının temsilcilerinin ve üst düzey Türk yetkililerin bugün görüşeceği belirtiliyor. Almanya İçişleri Bakanlığı'ndan Thomas de Maizière Almanya'nın Suriye'den çıkıp Türkiye üzerinden seyahat eden DEAŞ'lı teröristler için hem başlangıç hem de son durak olduğunu, Türkiye'nin de birçok kez büyük saldırıların hedefi olduğu ve bu sebeple Türkiye ile yakın işbirliği içinde çalışmanın gerekli olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)