E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAllah razı olsun Cumhurbaşkanım---

Allah razı olsun Cumhurbaşkanım

Allah razı olsun Cumhurbaşkanım
27 Ağustos 2014 - 23:00 borsagundem.com

İbrahim Hacıosmanoğlu, pasaportunda sorun çıkan Belkalem'in Rusya'ya girmesini sağlayan ismin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'pasaportunda yırtık olduğu' gerekçesiyle Rostov maçı öncesi Rusya'ya sokulmak istenmeyen Cezayirli futbolcu Belkalem konusunda Rus yetkililerin art niyetli davrandığını söyledi. Krizin çözülmesini sağlayarak Belkalem'in Rusya'ya girmesini sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Belkalem, Türkiye’ye sorunsuz girdi, Avusturya’ya da geldi. Ama Rusya'da sorun çıktı. Ben bunun art niyetli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu oyuncumuz Cezayirli olduğu için Rus Büyükelçiliği’nden vize verildi. Orada da bir sorun olmadı.  Neyse ki yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizimle yakından ilgilendi. Onun da bu olaya dahil olmasıyla sorun çözüldü. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yakından alakası bizi gururlandırdı, Allah razı olsun kendisinden."

Hacıosmanoğlu, kulüp televizyonu kurma çalışmalarında son aşamaya geldiklerini de belirterek, "Taraftarlarımızın kulüp televizyonu konusundaki beklentilerini biliyoruz. Bu konuda ciddi bir maliyet araştırmamız oldu. En kısa zamanda taraftarlarımıza güzel haberi vermek amacındayız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)