E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAllah onlardan razı olsun---

Allah onlardan razı olsun

Allah onlardan razı olsun
13 Aralık 2014 - 08:02 borsagundem.com

Mustafa Pektemek, Cenk’in Tottenham’ı deviren golünü kendi formasını açarak kutlayan takım arkadaşlarına teşekkür etti

BEŞİKTAŞLI futbolcuların Tottenham’ı deviren golü armağan ettiği Mustafa Pektemek, arkadaşlarına teşekkür ederek, “Allah onlardan razı olsun” dedi. Geçen pazar günü Konya’da oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Belkalem ile hava topunda çarpışıp sakatlanan Pektemek, hasta yatağından izlediği takım arkadaşlarının jesti karşısında oldukça duygulandı. UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik golünü atan Cenk Tosun’un sevincini arkadaşlarıyla birlikte ‘11 numaralı Mustafa Pektemek’ forması açarak kutlaması tribünlerden de alkış aldı.

‘ZAFERLE BENİ HIRSLANDIRDILAR’

HÜRRİYET’e konuşan Pektemek, “Maç öncesi arkdaşlarımın gözünde zaferin fotoğrafını gördüm. Çok mutlu oldum. Golden sonra formam ile zafer tablosu oluşturmaları beni hırslandırdı. Beşiktaş büyük bir aile. Takımdaşlık ve arkadaşlık üst seviyede. Daha büyük zaferlere hazır olalım” dedi.
Gol sevincinin temeli Pektemek’in hastane odasında atıldı. Kendisini ziyaret eden yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar ile futbolcular, Pektemek’e moral verdi. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Necip, Pektemek’e “Sen ölümüne oynadın. Biz de son nefesimize kadar senin için mücadele edeceğiz” dedi. Olcay, Gökhan, Necip ve Cenk maç öncesi “Mustafa hayatı ile oynadı. Biz de sahada ondan daha yürekli olmalıyız” diyerek zaferin ilk ışığını yaktılar.

Arena da Pektemek’i unutmadı

Trabzonspor maçında sakatlanan Mustafa Pektemek’e Vodafone Arena çalışanları, ‘Yüreğimiz seninle 11 Pektemek’ yazısıyla destek verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)