E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev Türkiye'ye geliyor---

Aliyev Türkiye'ye geliyor

Aliyev Türkiye'ye geliyor
23 Nisan 2018 - 23:39 borsagundem.com

11 Nisan'daki seçimi kazanarak yeniden Azerbaycan Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev ilk yurtdışı ziyaretini yarın Türkiye'ye yapıyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, seçimlerden sonra ilk ziyaretini Türkiye’ye yapacak. Aliyev yarın ve çarşamba Ankara’da temaslarda bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in başkanlıklarında Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin (YDSK) yedinci toplantısı da gerçekleştirilecek.
Sözkonusu ziyaret, Azerbaycan'da 11 Nisan 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanı Aliyev'in gerçekleştireceği ilk yurtdışı seyahati olacak.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, "Gerçekleştirilecek görüşmelerde, Azerbaycan ile ikili ilişkilerin daha da pekiştirilmesi için atılabilecek adımların ele alınması, bölgesel ve uluslararası güncel gelişmelere dair görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)