E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan kaptanlara sert fırça---

Ali Koç'tan kaptanlara sert fırça

Ali Koç'tan kaptanlara sert fırça
20 Ağustos 2018 - 10:44 borsagundem.com

Ali Koç, yeni Malatya yenilgisi sonrası kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a "En kısa sürede kendinize çeki düzen verin" diye fırça attı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Yeni Malatya deplasmanında alınan yenilgi başkan Ali Koç'u oldukça sinirlendirdi... Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından oldukça üzülen ve aynı üzüntüyü Malatya yenilgisi sonrası da yaşayan başkan Koç, faturayı kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a kesti...

Kafile İstanbul'a dönmek için havalimanına geldiği sırada iki oyuncuyu bir odaya çeken ve burada yaklaşık 10 dakika kadar bir görüşme gerçekleştiren Ali Koç'un, "Bu takımın iki önemli parçasısınız, takım kaptanlarısınız. Ancak sahada sizi tanıyamıyorum. Sadece siz değil, birçok oyuncu aynı şekilde… Kendinize çeki düzen verin ve en kısa sürede toparlanın. Takıma da aynı şekilde kendilerinden memnun olmadığımı iletin. Taraftarımızı üzmeye hakkımız yok. Beklentileri karşılamak zorundayız. Biz iyi bir takımız ve bu sezon ligi şampiyon bitirmek zorundayız. Herkes bu bilinçle hareket etsin" dediği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Volkan ve Mehmet Topal'ın oldukça moralsiz olduğu görüldü. (HT)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur22 Ağustos 2018 12:42

    Recep İvedik sabır mabır dinlemez yok öyle...Hanzoluk damarlarımızda... Hababam transfer, para var mı yok mu soran yok... Malatya pahalı tranferler yaparak mı yendi??? Beyninizi nerenize soktuysanız çıkarın tekrar kafanıza koyun!

  • eski bir fenerbahçeli20 Ağustos 2018 11:41

    Alperden santrafor üretip, Ozanı bir gönder bir tut sonra olmadı de yok yokkk kalsın bakalım fikri ile oyala, oynamayan yabancıları yine takıma transfer diye kakala veeee sonuçta bahane hazır : AZİZ YILDIRIM …. aziz kadar taş düşsün başınıza ve yıldırımlar çarpsın sizi … sanki fikret orman hazine mi devraldı beşiktaşa başkan olurken … ali koç futboldan anlasa anlasa 1/20 milyon anlar... o gitsin şirketlerini yönetsin, netice de olsa olsa bir taraftar... bu işi de bilenlere bıraksın … ama comolilere değil elbet...

  • Emrah20 Ağustos 2018 20:38

    Beşiktaş farklı fenerbahçe farklı nasıl Tüpraş ve arçelik farklı şirketlerse sahibi koç olabilir o ayrı konu böyle düşünmek lazım ayrıca üç büyüklerde en fazla borç fenerbahçe gözüken o sabırlı olmak lazım bir tane fenerbahçe var başka yok.

  • ERDİ20 Ağustos 2018 10:57

    Takım yetersiz,doğru dürüst transfer yapılmadı,çocukların suçu yok,,suç yönetimde.

  • Emrah20 Ağustos 2018 11:51

    başkan koç açıklama yaptı fbtv de canlı yayında gırtlağa kadar borcu var fenerbahçenin sabırlı olmak lazım.

  • Yeni Türkiye20 Ağustos 2018 10:57

    Koç bir projedir. Bir ucu taaaaaaaa ABD dir. 50 yıllık bir fenerli olarak artık benim tuttuğum takım da değildir. Herkese iyi bayramlar dilerim...