E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç sahaya iniyor---

Ali Koç sahaya iniyor

Ali Koç sahaya iniyor
12 Şubat 2018 - 19:50 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, genel kurul hazırlıkları kapsamında pazar günü Fenerbahçeli Kadın Kongre Üyeleri ile biraraya gelecek

Haziran ayında yapılacak Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul hazırlıkları için temaslarını sürdüren Ali Y. Koç, bugüne dek davetli olduğu bir çok buluşmada kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi.

Şubat itibariyle başlayacağı duyurulan Fenerbahçeliyiz Buluşmaları’nın ilkinde, 18 Şubat Pazar günü Sarı Lacivert’e gönül vermiş Fenerbahçeli Kadın Kongre Üyeler ile bir araya gelineceği açıklandı.

Başkan adaylığı çalışmaları kapsamında, Türkiye’nin birçok bölgesine giderek Fenerbahçeliler ile buluşacak Ali Koç’un 2.durağı ise Ankara olacak. 20 Şubat Salı günü Ankaralı Fenerbahçeliler ile buluşacak olan Koç, Fenerbahçeliyiz etkinliklerinin yanı sıra davet edildiği organizasyonlarda da yer almaya devam edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • taraftar.13 Şubat 2018 14:25

    Sn.Koç eğer kongrede başkan seçilirseniz Aykut hocaya güvenin uzunda fenerbahçeyi beklenen başarılara götürecektir.çok seviyorum FB.