E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: Böyle hoca istemem---

Ali Koç: Böyle hoca istemem

Ali Koç: Böyle hoca istemem
21 Mart 2018 - 08:40 borsagundem.com

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, taraftarlar ve kongre üyelerinin düzenlediği bir organizasyonda hem seçim süreci hem de gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak kritik seçimde aday olduğunu açıklayan Ali Koç'un Sarı-Lacivertli Kulübün yeni patronu olması durumunda yeni sezonda hangi teknik adamla çalışacağı merak ediliyordu. Koç, önceki gün 5 bine yakın genel kurul üyesiyle bir araya geldiği bir organizasyonda bunun bir anlamda ipucunu verdi.

Bir Genel kurul üyesinin, "Bu takım artık yan pas yapmasın" ve "Ersun Yanal'ı takımın başına getir büyük Başkan" sözlerine Koç, "Siz daha benim vizyonumu ve projelerimi anlamadınız sanırım. Hala yan pastan bahsediyorsun. Hep beraber geleceğiz o günlere" şeklinde cevap verdi.

İNGİLİZ HOCA, İSPANYOL DİREKTÖR

Ali Koç'un bu söylemleri sonrası EBahçe'nin mevcut Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a mesaj yolladığı da iddia edildi. Bazı Sarı-Lacivertli taraftarların Kocaman'ın oynattığı oyun anlayışından rahatsız olduğu biliniyor. Koç cephesinden gelen haberlere göre; Ali Koç İngiliz bir teknik adamı takımın başına getirmeyi planlıyor. Sportif direktörlük için de İspanyol bir isimle görüşüldüğü belirtildi. Koç, üyelerle bir araya geldiğinde alt yapıya yapacağı projelerle ilgili de detaylar veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hisseci22 Mart 2018 08:40

    Bakıyorumda daha şimdiden korku dağları sarmış bir de siz Ali Koç başkan olunca görün

  • Oktay22 Mart 2018 01:33

    Babası kazanmış oğlu yiyor ne işin var senin top la mob la git işadamı görevine yönel ülkeye faydan olsun

  • emekci22 Mart 2018 00:03

    fener beşiktaş derbisinde her iki takımda da 9 yabancı 2 türk vardı sahada. teknik direktörün yabancı olması lazım, yoksa başarı hayal olur

  • Gezi21 Mart 2018 22:09

    Gezideki imajınızı FENERBEHÇE yi kullanarak silemezsiniz

  • yaaa21 Mart 2018 23:00

    silmesine gerek yok...gurur duysun ve duyarız

  • Terim21 Mart 2018 22:54

    Gezi de aslanlar gibi duruş sergiledi.Gezi ruhunu anlamayanlar bunu anlayamaz...Geziye gelenlerin tepkisi iki ayyaş diye hakaret edilmeye gösterilen tepkidir.

  • Gs21 Mart 2018 21:31

    Gelen yabancıların durumu ortada. Günümüz dünyasında türk yabancıyı yönetirse başarı geliyor.teknik direktörün türk olması gerekir.

  • Ckoyuncu21 Mart 2018 21:01

    Derin düşünülürse olayın fener ötesi bir proje olduğu görülebilir. Konu futbol değil futbolu siyasette iyi kullanmak. Konu çok derin çoook. Kökler derinde. Feto neden feneri ele geçirmeye calisti. Iyi dusunmek lazim

  • ALPTUĞ21 Mart 2018 11:24

    Sayın koç milli ol TÜRKİYEDE hocamı yok bu yabancı hayranlığını bırakalım bir yabancıya verilen parayla ülkemizde bir takım kurulur ,yazık ülkemizi dolandırıp kayboluyorlar ülkelerinde kimse yüzlerine bakmıyor.

  • FB21 Mart 2018 10:58

    Artık Bütün transferler genç, teknik kapasitesi yüksek ve uzun boylu fizik olarak güçlü futbolcular olmalı.

  • küçük yatırımcı21 Mart 2018 10:05

    ali koç başkan, fenerbahçe şampiyon. :)