E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex, Terim'in yardımcısı mı olacak?---

Alex, Terim'in yardımcısı mı olacak?

Alex, Terim'in yardımcısı mı olacak?
29 Kasım 2014 - 07:45 borsagundem.com

Fatih Terim'in yardımcısının Galatasaray'a gitmesiyle birlikte Terim'in yardımcısının kim olacağı merak konusu oldu

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex De Souza  Fatih Terim'in yeni yardıcısı olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesi  Brezilya'ya dönen ve futbola başladığı takımı Coritiba'da 3 yıl forma giydikten sonra bu sezon aktif futbol hayatını bırakacağını açıklayan Brezilyalı yıldızın adı Türkiye milli takımıyla anıldı. Fatih Terim'in yardımcılığını yapan  Hamza Hamzaoğlu'nun  Galatasaray teknik direktörü olmasıyla boşalan göreve Alex'in geçeceği iddia edildi.

Brezilyalı yıldızın Türkiye'ye olan bağlılığını herseferinde dile getirmesi, Türkiye'yi ikinci vatanı olarak görmesi, ailesinin de Türkiye'ye geri dönme isteği ve federasyon yetkilileri ile olan yakın ilişkisinden dolayı bu ismin ön plana çıkması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi. Fakat bu iddia henüz netlik kazanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GOL30 Kasım 2014 01:24

    Türkiyeye gelmş gemiş en balon yıldız! butun çekişmeli maçlarda sahada varlığı SIFIR a yakın

  • ergn29 Kasım 2014 11:25

    Başka adammı bulamadınız.Brezilyada hiç tanınmayan 2.sınıf bir futbolcudan ne bekliyeceksiniz.İşsiz kaldı anlaşılan yamanacak yer arıyor.