E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak'tan flaş cemaat okulu açıklaması---

Albayrak'tan flaş cemaat okulu açıklaması

Albayrak'tan flaş cemaat okulu açıklaması
15 Aralık 2017 - 10:42 borsagundem.com

Bakan Berat Albayrak, CHP'li Özgür Özel'in sözleri üzerine TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, cemaatin okulunda okuyan milyonlarca gençten biri olduğunu ancak aklını hiçbir beşere kiraya vermediğini söyledi.

TBMM Genel Kurulunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı ile Savunma Sanayii Müsteşarlığının 2018 yılı bütçeleri kabul edildi.

CHP'Lİ ÖZEL'DEN BAKAN'A SUÇLAMA

Görüşmeler sırasında gündem dışı tartışmalar yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak için, "Sayın Bakan bir cemaatin okulunda okumuştur. Eğer şu an bakan olmasaydı, şu anda o geceyi birlikte geçirdiği ve ülkenin en kudretlisi olarak gördüğü kişinin yanında ve damadı olmasaydı, yüz binlerce o okulda okumuş ve tek suçu o okulda okumak görülen kişi gibi memuriyetten ihraç edilmiş, hapishaneye atılmış olacaktı." ifadelerini kullandı.


"CEMAATİN OKULUNDA OKUDUM AMA AKLIMI KİRAYA VERMEDİM"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in konuşması üzerine söz alarak, şunları kaydetti:


"Cemaatin okulunda burslu... Evet, cemaatin okulunda ama burslu okumadım. 35 sene içerisinde cemaatin yüzlerce okulunda okuyan yüz binlerce, milyonlarca gencin bir tanesiyim. Ama öyle bir anne baba yetiştirdi ki beni hiçbir zaman ama hiçbir zaman aklımı bir beşere kiraya vermedim. Elhamdülillah, öyle vermedim ki, beni o dediğiniz güruh iyi bilir kimin oğlu olduğumu, nasıl bir hayat yaşadığımı. Hiçbir zaman inandığımdan geri durmadım. Bu ülkede o okullarda okumuş FETÖ'cü olmayan yüz binlerce gencimiz var, aklını kiraya vermemiş insanlarımız var.

Sayın Grup Başkanvekili dedi ki, 'O gece kaçtınız, saklandınız'. Benim o gece nerede olduğumu 3 evladımla önce Allah, sonra bu milletim, sonra da tarih biliyor ve yazacak. Kimin nerede olduğunu hem Cenabı Allah biliyor, hem tarih biliyor, hem de bu millet biliyor.

Ben 12 Eylül darbesinde hapse girmiş yazar bir insanın oğluyum. Ne darbeden korktum ne ölümden korktum. 15 Temmuz'da, en ön safta, bu darbenin birinci hedefi olan insanın yanından ki benim için bir altın madalyasıdır, bir saniye bile ayrılmadan bu mücadelede en önde yer almak için gayret ettim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail çalışkan15 Aralık 2017 22:12

    Çalık Holdingin eski CEO su hangi tecrübe ile o makama geldin Turgut Özal zamanında Efe Özal Bilkent te okurken aynı Zamanda SÜZER HOLDİNG in Ceo su idi .Bilmem anlatabiliyormuyum. :D

  • kemal saltık 15 Aralık 2017 14:27

    mee mee mee mee mee

  • Kerim15 Aralık 2017 12:32

    Evet buna kim İnanır,Kadir İnanır bu açıklamalara ancak böyle basit bir espri yapılır.Sütten çıkmış ak kaşık

  • Abdullah 15 Aralık 2017 12:24

    Bu beraber yürüdük biz yollarda şarkısından sonra oluşan büyük ekonomik ve siyasi rant kavgasında Cemaat siyasi gücü ele geçirseydi bu defa vatansever vatanhaini olayı ters düz olacaktı. Bu defa biri kutssnıp diğeri dışlanacaktı. Sonuçta beraber ıslandılar yağan yağmurda

  • erhan15 Aralık 2017 12:09

    Gereksiz yere hapiste olanların ahı bir gün tutar. Dikkatli olun

  • Erhana cevap15 Aralık 2017 16:41

    Gereksiz yere hapis yatanların ahı tuttu canım. Şimdi fetöcü alçaklar hapiste.

  • Emekli15 Aralık 2017 11:53

    Lafa gelince bol. İcraata gelince ortada bişey yok. Enflasyon almış başını gitmiş. Dövizin yanına yaklaşılmıyor. 3 yılda yüzde 60 devalüasyon oldu. Fakirleştikçe fakirleşiyoruz. Özgür Bey haklı bence.

  • Ahmet uzun15 Aralık 2017 14:24

    Eger cahilsen,bilgin yoksa,uyaniksan,açgözlüysen,hesabını veremiyecegin bir serveti kisa sürede kavuşmuşsan,ve sana tapan bir sürüye sahipsen,sanane enflasyondan,sanane issizlikten

  • Anonim15 Aralık 2017 13:09

    Sen enerji bakanı olsan sanki çok iyi işler başaracaksın sanki. Enflasyonu durduracak süpermen her ülke bir miktar enflasyona katlanmak zorundadır bunu hiç bir zaman unutmayın.

  • emrah15 Aralık 2017 11:42

    elbet koyunlarında gözü açılır.

  • deniz15 Aralık 2017 11:15

    bir siz temizsiniz zaten.

  • MİSAFİR15 Aralık 2017 11:10

    tabi tabi, siz hiç aklınızı kiraya verirmisiniz, sizde o göz var mı? Olsa olsa aldatılmışsınızdır.... ne de güzel kıvırıyorsunuz...