E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkyürek Pazarlama depo kapasitesini artırdı---

Akyürek Pazarlama depo kapasitesini artırdı

Akyürek Pazarlama depo kapasitesini artırdı
24 Ekim 2014 - 12:43 borsagundem.com

Akyürek Pazarlama depolama kapasitesini yüzde 70 artırdı

Türkiye genelinde 14 lojistik merkezi olan Akyürek Pazarlama, Kurtköy’de açtığı 5 bin metrekare kapalı ve 2 bin metrekare açık alan olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik deposuyla, İstanbul’da yerleşik depolarının kapasitesini yüzde 70 artırdı ve 8 bin adet palet kapasitesine ulaştı. Yeni deponun konumu, büyüklüğü ve Avrupa standartlarındaki teknik altyapısı sayesinde, depolama faaliyetlerinde önemli bir verimlilik artışı sağlanırken, müşterilerine sunduğu dağıtım kalitesinde kayda değer bir artış meydana gelmiştir.
   
Pazarlama ve dağıtım alanında Türkiye’nin pazar lideri olan Akyürek Pazarlama’nın yeni merkez deposu İstanbul Kurtköy’de Eylül ayında hizmete başladı. Akyürek Pazarlama, Kurtköy merkez depo  ısı kontrollü soğuk hava deposu, bağımsız iade deposu, 7 yükleme-boşaltma rampası, 5 bin metrekare kapalı ve 2 bin metrekare açık olmak üzere toplamda 7 bin metrekarelik alanıyla İstanbul’daki depolama kapasitesini yüzde 70 artırıyor.
   
Yeni merkez deponun Akyürek Pazarlama müşterilerine sağlayacağı avantajlar nelerdir?   

Akyürek Pazarlama merkez depo, tüm teslimatların kısa sürede ve daha düşük dağıtım maliyetlerinde müşterilere sevk edilmesine imkan veriyor, bu sayede sipariş karşılama oranı ve ürün bazında stok devir hızının artması hedefleniyor. 
   
Dünya çapında 20’den fazla ülkede, 500’ün üzerinde firmanın tercih ettiği LV3+ depo yönetim sisteminin merkez depoda kullanılmasıyla verimlilik arttırılıyor, sipariş, stok ve sevkiyat takibinin yanı sıra tedarik zinciri boyunca ürün izlenebilirliği sistematik olarak gerçekleştiriliyor. 
   
A+ depolarında, tüm iş güvenliği standartları maksimum seviyede tutulması, mal kabul ve sevkiyat peronları ile rampa ve rafların numaralandırılması da depo faaliyetlerinde operasyonel kolaylık sağlıyor. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)