E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiAKGRT: Kar açıkladı---

AKGRT: Kar açıkladı

AKGRT: Kar açıkladı
08 Kasım 2016 - 15:59 borsagundem.com

Aksigorta 2016 yılı 9 aylık bilançosunda 5.1 milyon TL kar açıkladı

Aksigorta 2016 yılı 9 aylık bilançosunda 5.1 milyon TL kar açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 109 milyon zarar açıklamıştı.

Aksigorta, "Security & Fraud Management" kategorisinde "Hasar Suistimal Yönetimi" projesiyle ve "Big Data & Analytics" kategorisinde "CEO Kokpit Mobil Kurumsal Performans Yönetimi" uygulamasıyla, iki ayrı ikincilik ödülü aldı. Aksigorta, 2016 yılı Mayıs ayında Hasar Suistimal Yönetimi Projesi'ni hayata geçirdi. Bu proje ile sigortacılık sektöründe suistimal ile mücadelede, en ileri teknolojiler arasında yer alan sosyal ağ analizi ve gelişmiş analitik modelleme teknikleri kullanılmaya başlandı. Bu proje devreye alındıktan sonra tespit edilen suistimal oranı yüzde 15 arttı.

Şirketin kara geçmesi ve aldığı ödüllerin ardından hisseleri yüzde 13.6 yükselişle 2.33 TL'ye kadar yükselerek en çok yükselen hisse oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • attığın kazığı08 Kasım 2016 19:10

    pert arabayı satarak sigortadan zarar diğer kalemlerden kar bence pert araba çöplüğe gitmeli anlamı zaten kullanılamaz nasıl satarsın.