E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkfen Holding 1.8 milyar TL’lik yatırımı tamamladı---

Akfen Holding 1.8 milyar TL’lik yatırımı tamamladı

Akfen Holding 1.8 milyar TL’lik yatırımı tamamladı
27 Mart 2017 - 11:22 borsagundem.com

Akfen Holding 1.5 yılda hedeflediği 6.6 milyar TL'lik yatırımın 1.8 milyar TL'lik bölümünü 24 Mart'ta açılışı yapılan Isparta Şehir Hastanesi ile birlikte tamamladı.

Mersin'de 650 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Terminali'ni Aralık 2016'da devreye alan Akfen Holding, 1.15 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Isparta Şehir Hastanesi'nin açılışını ise 24 Mart'ta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Holding'ten yapılan açıklamaya göre, yatırımlar bu yıl Ağustos ayında 1.4 milyar TL'lik yatırımla açılacak Menzelet, Kılavuzlu, Çalıkobası ve Çiçekli hidroelektrik santralleri, 450 milyon TL yatırımla hayata geçecek güneş enerjisi santrali, Aralık ayında 1.75 milyar TL yatırımla açılacak Eskişehir Şehir Hastanesi ile devam edecek.

Aralık ayında 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek olan Rüzgar Enerjisi yatırımı ve son olarak 2018 yılının Nisan ayında 1 milyar TL'lik yatırımla açılışı yapılacak olan Tekirdağ Şehir Hastanesi de planlanan 6.6 milyar TL'lik yatırım tamamlanmış olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)