E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkfen GYO Faaliyet Raporu’na ‘altın’ ödül---

Akfen GYO Faaliyet Raporu’na ‘altın’ ödül

Akfen GYO Faaliyet Raporu’na ‘altın’ ödül
28 Temmuz 2015 - 14:39 borsagundem.com

Akfen GYO’nun ‘Şehir Rehberi’ konsepti ile hazırlanan Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödülün sahibi oldu

Akfen GYO’nun ‘Şehir Rehberi’ (City Guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu, iletişim alanında dünyanın en itibarlı platformlarından biri olarak gösterilen Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP-) tarafından düzenlenen ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde (2014 Vision Awards) ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde jüriden 100 üzerinden 98 puan alarak ‘Altın’ ödüle layık görüldü.

Konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkan Akfen GYO’unun 2014 Faaliyet Raporu, yirmi beş ülkeden 1000’e yakın başvurunun gerçekleştiği yarışmada, dünya sıralamasında 98., Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde 47. ve Türkiye’nin en iyi 20 faaliyet raporu arasında yer aldı. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan rapor, kullanışlı yapısı ile dikkat çekiyor.

"BU ÖDÜL EKİP OLABİLME KABİLİYETİNİN BİR SONUCUDUR"

2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, “Türkiye’nin sadece şehir otelciliği konseptine odaklı ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla sektörümüz açısından hemen her alanda inovatif olma misyonu ile hareket ediyoruz ve bu düşünceyi destekleyen bir ortamda çalışıyoruz. Klasik raporlama yaklaşımından öte, merak uyandıran ve alışılagelmiş düşünce şeklini değiştiren çalışmalara imza atmaya gayret ediyoruz. Aldığımız bu ödülü ekip olabilme kabiliyetinin bir yansıması olarak görüyoruz. Bu başarıda emeği bulunan bütün Akfen GYO ekibine ve bizlerden desteğini esirgemeyen yönetim kurulumuza bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda da iyi bir ekip olarak en iyisini sunmaya devam edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)