E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAkdeniz Güvenlik varlıklarını satıyor---

Akdeniz Güvenlik varlıklarını satıyor

Akdeniz Güvenlik varlıklarını satıyor
26 Şubat 2018 - 12:24 borsagundem.com

Akdeniz Güvenlik, İstanbul Bağcılar'da ve Antalya'da bulunan taşınmazlarının satışı için yönetim kurulu başkanına yetki verdi

Akdeniz Güvenlik varlık satışı ile gündeme geldi. Taşeron işçi yasası ile birlikte işlerinde düşüş olabileceği etkisiyle temkinli hareket edip, farklı alanlara yatırımlar yapmayı planlayan Akdeniz Güvenlik iki taşınmazının satışı için harekete geçti.

Şirket İstanbul Bağcılar'da bulunan genel mdürülük binası ve Antalya'daki arsasının satışı için yönetim kurulu başkanına yetki verdi.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak;

Şirketimizin bilanço aktifinde bulunan İstanbul Bağcılar, Mahmutbey mevkiinde 2069 ada 11 parselde kayıtlı 857,40 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerine kurulu 3.805,12 metrekare büyüklüğündeki merkez binasının ve Antalya ilinde 9108, 9109, 9110 1 parsel, 9121 5-6-7 parsellerde yer alan arsaların satış işlemleri ile ilgili pazarlama ve satışa aracılık hizmetleri kapsamında görüşmelerde bulunmak üzere yönetim kurulu başkanına yetki verilmesine karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacım02 Nisan 2018 19:03

    İşlerinin %95 i bu ay sonlanıyor ne kurtarılırsa...

  • borsa uzmanı26 Şubat 2018 12:50

    oh oh satın satın...sarkuysanda da çok çok değerli 2 gayrimenkulu sattılar.sonra o paraları ne yatırım nede borç te ememtüye çevirdiler.yönetim aldığı bu te ememtü yüü baskılanmış**hisseye çevirdi..oh ne ala ..maaşllı elemanda onmilyonlarca liralık hişssesel servete kondu .oh ne ala sistem izle incele içten bilgili **onmilyonlarca servet**

  • demirkan 26 Şubat 2018 12:33

    TAVAN YAPAR. SATILIK KELİMESİNE DUYSUN YETER.