E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkdeniz Teknoloji 8.2 milyonluk ihaleyi kazandı---

Akdeniz Teknoloji 8.2 milyonluk ihaleyi kazandı

Akdeniz Teknoloji 8.2 milyonluk ihaleyi kazandı
14 Mayıs 2018 - 17:10 borsagundem.com

Akdeniz Güvenlik teknolojide büyüyor... Akdeniz Teknoloji'den Adalet Bakanlığı envanterindeki Jeep'lere Avrupa standardında balistik koruma... Şirket 8.2 milyonluk ihaleyi kazandı...

Akdeniz Güvenlik grup şirketlerinden Akdeniz Teknoloji, Adalet Bakanlığı'nın Jeep Grand Cherokee araçlarının yüksek seviyede zırhlandırılması ihalesini 8.2 milyon lira bedelle kazandı.

Akdeniz Güvenlik sahip olduğu elektronik güvenlik teknolojisini ve birikimini savunma sanayiinde de yeni projelerle geliştiriyor. Grup şirketlerinden Akdeniz Teknoloji Adalet Bakanlığı'na ait 46 adet Jeep Grand Cherokee aracı Avrupa balistik standartlarında yüksek koruma anlamına gelen BR6 seviyesinde zırhla kaplayacak.

Bu çerçevede, geçen yıl kamu için yüksek güvenlikli özel araçlar geliştiren Mai Savunma şirketinin yüzde 50 hissesini bünyesine katan Akdeniz Güvenlik, Mai Savunma'nın teknoloji ve birikimiyle, yine Mai Savunma'nın Dubai kökenli Minerva şirketiyle ortak girişimine de katıldı.

Gerçekleştirilen ortaklıkla birlikte savunma sanayine güçlü adım atan Akdeniz Güvenlik, 2018 yılının ikinci çeyreği başlarında kamuda ilk zırhlı araç projesi ile savunma sanayinde yerini aldı. Bu inovatif girişim ve ortaklıkla, hızla gelişen Afrika ve Ortadoğu ülkeleri pazarına da yüksek teknolojili ürünler ihraç etmeyi de hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)