E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkdeniz Girişim Holding yurt dışında büyüyor---

Akdeniz Girişim Holding yurt dışında büyüyor

Akdeniz Girişim Holding yurt dışında büyüyor
22 Ekim 2018 - 13:01 borsagundem.com

Irak, Mısır ve Libya’da faaliyet gösteren Akdeniz Girişim Holding, Afganistan’da ise havalimanlarının elektronik güvenliğini sağlıyor

Türkıye'nın fiziki güvenlik alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Akdeniz Girişim Holding yurtdışı faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Holdingin çatısı altındaki Akdeniz Güvenlik, "Ülkemizde üretilebilecek hiçbir ürünü, yazılımı, sistemi acil durumlar haricinde kesinlikle dışarıdan hazır olarak almayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli savunma sanayisi vizyonuna tüm gücüyle destek veriyor. Bir süredir insana dayalı güvenlikten, ileri teknolojiye dayalı güvenlik hizmetlerine odaklanan ve Borsa İstanbul'da da işlem gören Akdeniz Güvenlik geçen yıl Mai Savunma ile bu yıl da elektronik güvenlik alanında faaliyet gösteren Tanıtek şirketlerinin yüzde 50'sini satın aldı. SABAH'a konuşan Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek, Ortadoğu ülkelerine yıllardır hizmet verdiklerini söyledi.

YERLİ TEKNOLOJİ

Irak'ta yaptıkları temizlik projeleriyle neredeyse 40 yıllık bir sorunu çözdüklerini ifade eden Şimşek, Afganistan, Mısır ve Libya'nın hizmet verdikleri ülkeler arasında yer aldığını belirtiyor. Afganistan'da havalimanı elektronik güvenlik altyapısı için çalıştıklarını söyleyen Şimşek, Kuveyt'teki kent güvenlik sistemleri, havalimanlarının fiziki ve elektronik güvenlik sistemleriyle ilgili ülkedeki bir şirketle projeler geliştirmeyi planladıklarını belirtiyor. Şimşek, Tanıtek'in ürünlerinin ortalama yüzde 70 oranında yerli olduğunu vurguluyor.(Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim22 Ekim 2018 21:25

    Gunaydin.zaten yillardir oyle yapiyorlar isvicre ekonomisi nasil donuyo saniyorsunuz

  • bir yorum.22 Ekim 2018 18:24

    Dikkat edin yurtdışında yatırım yapıyorum ayağına paraları yurtdışına kaçırmasın.Ülker de paralarını yurt dışına kaçırmaya çalışıyor.Türkiyede son bir kaç yılda 150 milyar dolar para çıkmış.Bu neyin nesi diye araştırma yapmak lazım.