E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAk Portföy GYF'den Palladium Tower'da yeni ofis yatırımı---

Ak Portföy GYF'den Palladium Tower'da yeni ofis yatırımı

Ak Portföy GYF'den Palladium Tower'da  yeni ofis yatırımı
19 Haziran 2017 - 16:46 borsagundem.com

Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu yakasında geleceğin merkezi iş alanı olarak görülen Ataşehir’deki Palladium Tower’a yaptı

Yatırımcılarına en iyi kazancı sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi. Ak Portföy, İstanbul Avrupa yakasının kalbinde yer alan ve en prestijli projelerinden biri olan Astoria’nın ardından, yeni yatırımını Anadolu yakasının MİA’sı (Merkezi İş Alanı) olarak şekillenen Ataşehir’de yaptı.

Ak Portföy gayrimenkul yatırım fonu, bu ikinci yatırımını Ataşehir Bölgesi’nde konumlu A sınıfı ayrıcalıklı bir ofis projesi olan ve “Leed Gold (Yeşil Bina)” sertifikasına sahip Palladium Tower’da gerçekleştirdi. En prestijli kurumsal uluslararası kiracıların yer aldığı ofis alanı toplam 1,096 metrekare brüt kiralanabilir büyüklüğe sahip.

"Ticari gayrimenkuldeki cazip fırsatları, tüm yatırımcılar için ulaşılabilir kılıyoruz"

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu, “varlık seçimi konusundaki uzmanlık ile sürdürülebilir kira getirisi ve değer artış potansiyeli bulunan ofis alanlarına yatırım yapılması” odaklı bir strateji ile oluşturduklarına işaret eden Ak Portföy Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ersarı, “Ticari gayrimenkuldeki cazip fırsatları, tüm yatırımcılar için ulaşılabilir kılacak bir strateji ile ilerliyoruz” dedi ve ekledi:

“Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu’muz düzenli ve sürdürülebilir kira getirisinin yanısıra değer artış potansiyeli sunan A sınıfı ofisler başta olmak üzere ticari gayrimenkullere yatırım fırsatı sunuyor. Bireysel emeklilik fonları, sigorta şirketleri gibi kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcılardan da yüksek talep gören Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu, kişisel anlamda erişimin kolay olmadığı, gayrimenkul piyasasının en cazip segmentine yatırım yapma imkanı sağlıyor. Gayrimenkul yatırım fonumuz ile küçük birikimler için dahi, bu yüksek değerli projelerden kazanç sağlamanın yolunu açıyoruz. Bu kapsamda, gayrimenkul sektörünün yıldızlarına yaptığımız yatırımlarımızı, bir Tahincioğlu markası olan Palladium ile sürdürüyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)