E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den Bahçeli'ye teşekkür---

AK Parti'den Bahçeli'ye teşekkür

AK Parti'den Bahçeli'ye teşekkür
08 Ocak 2018 - 17:05 borsagundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Tüm partiler bir araya gelsin ittifakın aleni halini ete kemiğe büründürelim. Sayın Bahçeli adım atmıştır, AK Parti yetkili organları da bir karar alacaktır" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin '2019 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğiz' sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turan, "Sayın MHP Genel Başkanı'nın açıklamasını saygı ile karşılıyoruz. Ortada net bir tablo var. 16 Nisan'dan sonra halk oylamasında fark azdı-çoktu tartışması geride kaldı. Bir oyla bile olsa artık geri dönüş yok. Uyum yasaları AK Parti'nin görevi değil sadece. İstiyoruz ki tüm partiler bir araya gelsin. Bu sadece MHP ve AK Parti'nin görevi de değil" dedi.
"16 Nisan'dan sonraki görevimizi biz biliyoruz. Sayın Bahçeli'nin de bu konudaki açıklamasını takdirle karşılıyoruz" diyen Turan şöyle devam etti:

"Biz başından beri ittifakın ülkenin siyasal tarihinde fiilen uygulandığını biliyoruz ama bunun resmi bir karşılığı olmamış. Diyoruz ki tüm partiler bir araya gelsin ittifakın aleni halini ete kemiğe büründürelim. Sayın Bahçeli adım atmıştır, AK Parti yetkili organları da bir karar alacaktır."

Turan, "HDP ile CHP bir araya gelince ne güzel bir ittifak diyeceksiniz ama MHP ile AK Parti bir araya geldiğinde kötü diyeceksiniz. Bu doğru bir yaklaşım değil" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)