E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de bir istifa daha---

AK Parti'de bir istifa daha

AK Parti'de bir istifa daha
19 Eylül 2017 - 19:16 borsagundem.com

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il binasında düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il binasında düzenediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı il başkanlığı görevini 3.5 yıldır başarıyla sürdürdüğünü, kongre sürecinde ise tekrar aday olmayacağını belirterek, istifa ettiğini açıkladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, görevlerin birer nöbet olduğunu ve günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inandığını belirten Mürsel Akçay yaptığı açıklamada, "2019 seçimlerine il kongresinden sonra çok az bir zaman kalıyor bu zaman içerisinde 6. olağan kongrede bu görevi devralacak arkadaşlarıma çok önemli görevler düşüyor. Biz de ülkemiz için davamız için görevi devralacak arkadaşlara her türlü desteği vereceğiz. Kendimi bu büyük ailenin bir mensubu olarak gören herkes partisi ve ülkesi için elinden geleni yapmıştır ve inanıyorum ki yapmaya da devam edecektir. İnşallah bundan sonraki süreçte de partimin bir neferi olarak bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

KARABÜK İL BAŞKANI DA İSTİFASINI AÇIKLAMIŞTI

Karabük AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar da görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Noooldu kudurdun mu ?20 Eylül 2017 11:29

    Lan dalkavuk sana bir soru sorduk adamsan cevabını ver. Yok feto yok pkk hepsini siz beslediniz lan dürzü haburdan davul zurna bizmi soktuk karaktersiz eze eze geliyomus ha ha ha sen anca kendini rezil edersin cahil budala. ALLAHIN İLK EMRİ OKU DUR ITAAAT ET DEĞİL. OKU OKU ADAM OL

  • ziya20 Eylül 2017 04:32

    Eze eze feto nun itlerini dize dize geliyoruz. pkk nın köpeklerini seve seve geliyoruz. Anladınız mı hödükler. 1 kaç menfaatperest zaten gidecek siz de mal bulmuş mağribi gibi zıplamanız ne meşrep olduğunuzu belli ettiniz.

  • Benden söylemesi19 Eylül 2017 23:08

    Akıllara ZiyaN.Yada Troll ZiyaN

  • Hüsamettin Dözen19 Eylül 2017 21:57

    Feto ile ittifak yap. Hırsızladığını tapelerle ortaya çıkarınca ittifakı boz. Feto darbe teşebbüsünde bulununca milletim beni affetsin kandırıldım de. Kusura bakma ben inanmam buna. Düzgün insanlardan daha çok istifa gelir.

  • Ziya kardeş o zaman cevapla19 Eylül 2017 21:31

    Bana sacmalama demen için benim soyledigimin aksini ispatlaman gerekli yoksa sen sacmalar ve zirvalarsin. SORU:17-25 aralik hükümete yapılmış bir operasyon mudur ? Kendi soylemleri bu yönde.Cevabin evetse neden bu olayin üstünden 1 yil sonra akp bu olayın arastırılmamasını istemiş ve olayı ört bas etmiştir eger bakanlar masum ise neden görevde degiller eğer suçlu iseler neden yargilanmadılar? Polis hükümete operasyon yapar , asker darbe yapar , yargı partiyi kapatmaya çalışır, ilkokul mezunu bir sahtekar basbakani kandırır bu nasil memleket yönetmek ?? HA SENDE HAKLISIN BU ULKEDE 20 MİLYON INSANI ERDOĞAN CEBINDEN BESLIYOR.lutfen vatanseverlik taslamayin bilmiyor iseniz acip biraz arastiriniz.

  • Ziya19 Eylül 2017 21:06

    ''Liste çarşafa dolaşmış'' Saçmalama, zırvalama. O zat dediğin kimseyi halk seçti! 2019 da eze eze yine gelecek istersen bir tarafını yırt 15 sayfa yorum yaz. Bal gibi, gerçek bu.

  • Liste çarşaf çarşaf19 Eylül 2017 20:49

    Önce belediyelerde ve kurumlarda sonra orduda , yargida sonra universite dalga dalga giden devletten atmaca oyunu şimdi akp nin icinde oynanıyor. 3 dönem kuralı padişahı kapsamıyor çünkü o herseyin en iyisini bilir o üstün bir zaat. 15 yıl tek başına iktidar olacaksın ve halk desteğini her seçimde hile ve dumenle alacaksın eğer gömlek değiştirmemiş olsa idin vallahi şimdi % 75 ile iktidar olurdun.7 hazirandan 1 kasıma ulkede iyi ne olduda akp %10 fazla oy aldı. Akp toplum mühendisliğinin en iyi yapan parti bu sayede atı alıp üsküdar ı gecebiliyor.

  • Nefer olacakmış!19 Eylül 2017 19:36

    Metal yorgunluğu olan il başkanları mı istifa ediyor.