E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti-MHP ittifakında flaş gelişme---

AK Parti-MHP ittifakında flaş gelişme

AK Parti-MHP ittifakında flaş gelişme
15 Ocak 2018 - 23:52 borsagundem.com

AK Parti-MHP ittifak komisyonu ilk toplantısını çarşamba günü yapacak. Toplantı AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermeyip Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamasının ardından AK Parti ile MHP arasındaki ittifak komisyonu ilk toplantısını çarşamba günü yapacak.

İttifak komisyonu AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelecek. Komisyonun üyeleri de geçen hafta içerisinde belli olmuştu. Görüşmeleri AK Parti adına TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal yürütecek. MHP adına ise MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve İstanbul Milletvekili Faruk Aksu görüşmelerde yer alacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Aralık’ta Cumhurbaşkanlığında ilk ittifak görüşmesini yapmış ve görüşmede iki partinin temsilcilerinden oluşacak bir komisyonun ittifak konusunda çalışması kararı alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • lale16 Ocak 2018 10:39

    iyiki başkanlık için oy vermişim. Önceden AKP tek başına iktidardaydı, şimdi MHP ile koalisyon kurmak zorunda kaldı. Arkabahçeli gitse, yerine daha iyi biri gelse çok iyi olur

  • Ergenekon 16 Ocak 2018 01:04

    Artık Akp de ülkücü çizgiye gemiştlr ve ülkücülerin birlikte olmasında sakınca yoktur

  • Okie Dokie16 Ocak 2018 09:20

    Yeni kafan hayırlı olsun kardeş. Vücuduna göre bir beden küçük almışsın. Ama sorun yok bu vucuda böyle kafa yakışır.

  • Selim16 Ocak 2018 08:39

    Akp halen ümmetçi. Değişen mhp başkanı. Vekillik uğruna partisini yoketti.