E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti İstanbul'da 'yeni başkan' için toplandı---

AK Parti İstanbul'da 'yeni başkan' için toplandı

AK Parti İstanbul'da 'yeni başkan' için toplandı
24 Eylül 2017 - 16:00 borsagundem.com

Sütlüce’deki AK Parti Genel Merkezi’nde İBB Meclisi’nin AK Partili üyelerinin katılımıyla genel istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da toplantıya katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından koltuğa oturacak adayın belirlenmesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleri, Sütlüce’deki AK Parti Genel Merkezi’nde genel istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplantıya katıldı. Erdoğan’ı karşılayanlar arasında Topbaş da vardı.

Toplantı öncesi Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Partili meclis üyelerine gönderdiği mesajda herkesin toplantıya katılmasını istedi. Selim Temurci mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli İBB meclis üyemiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 24.09.2017 pazar saat 13.00’te İl Başkanlığı’nda genel istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Gerekli katılımı göstermenizi rica ederim.”  (EYÜP SERBEST-HÜRRİYET)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Öner24 Eylül 2017 23:31

    İstanbul 2019 da akp ye gereken dersi verecek. Ankara da sıra. Melih de gidecek. Hem zmslih hem de Kadir Topbaş Fetoya destek verdiler tıpkı diğer akp liler gibi. Reis iktidarda kalmak için bunları harcamak zorunda.

  • Mg24 Eylül 2017 21:44

    Koçak efendi, trollük yapma, savaş diyen yok, ekonomik yaptırım uygula, Habur'u kapat, paçavrayı astırma, petrol kaçakçılığı yap a yeter, oldu mu ?

  • A24 Eylül 2017 20:49

    tÜRKİYEYİ YÖNETMEYE LAYIK İNSAN DEĞİL BUNLAR.dEVLET CİDDİYETİ YOK.

  • Kocak24 Eylül 2017 19:57

    Sayın MG git o zaman savaş burda kılavye kahramanlığı yapma

  • Mg24 Eylül 2017 17:24

    İran hava sahası kapatıyor, bunlar neyle uğraşıyor, yazıklar olsun

  • Jale24 Eylül 2017 17:17

    Bi damadı yap gitsin ışte. Kim itiraz edecek ki